Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia 1912 Leszno Blinders
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
43 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 23.6
excellent Schieten average
good Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Škorić passt de bal zonder na te denken. Rędzina rent richting de bal. Rędzina passt de bal zonder na te denken. Acanda is nu in balbezit. Acanda draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina onderschept slim de pass. Rędzina met een sublieme pass. Acanda rent richting de bal. Acanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Blinders 1:0

6e minuut.
Sendon is nu in balbezit. Sendon met een sublieme pass. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda schiet op doel. Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Blinders 2:0

8e minuut.
Pestka probeert naar een medespeler te passen. Zagdański is nu in balbezit. Škorić onderschept slim de pass. Škorić schiet op doel. Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Blinders 3:0

9e minuut.
Damasceno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei passt de bal in één keer door. Acanda rent richting de bal. Acanda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Bryński trapt de bal weg van het doel. Rędzina probeert de bal met de borst te controleren. Acanda is nu in balbezit. Acanda schiet op doel. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Blinders 4:0

14e minuut.
Berescu passt de bal in één keer door. Daar is Acanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acanda passt de bal zonder na te denken. Škorić is nu in balbezit. Škorić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pawełczyk heeft problemen om de bal te vangen. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bryński trapt de bal weg van het doel. Pestka controleert de bal met de borst. Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Acanda rent richting de bal. Acanda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pawełczyk geeft een hoge lob. Kraj is nu in balbezit. Rędzina verovert de bal door een tackle van achteren. Pestka verovert de bal door een tackle van achteren. Pestka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ghinescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka schiet op doel. Huzmi bokst de bal weg.

24e minuut.
Berescu geeft een hoge lob. Acanda kopt de bal weg. Škorić rent richting de bal. Škorić haalt uit met een fantastische trap. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Blinders 5:0

25e minuut.
Kraj rent richting de bal. Berescu verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu passt de bal in één keer door. Škorić rent richting de bal. Škorić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bryński met een sublieme pass. Meczecki kan de bal niet met de borst controleren. Rędzina rent richting de bal. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pestka kopt de bal weg. Damasceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Damasceno speelt de bal door. Škorić rent richting de bal. Škorić schiet op doel. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Blinders 6:0

37e minuut.
Berescu onderschept slim de pass. Acanda is nu in balbezit. Acanda met een sublieme pass. Škorić rent richting de bal. Škorić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Sendon met de inworp. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Meczecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Škorić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Škorić neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bryński bokst de bal weg.

40e minuut.
Inworp. Damasceno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei geeft de bal voor. Acanda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Škorić passt de bal zonder na te denken. Daar is Berescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu probeert naar een medespeler te passen. Acanda rent richting de bal. Acanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Blinders 7:0

43e minuut.
Pestka met een sublieme pass. Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu onderschept slim de pass. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Škorić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 27%, Blinders 73%.
Polonia 1912 Leszno - Blinders 7:0

48e minuut.
Huzmi trapt de bal weg. Sendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendon geeft de bal voor. Acanda rent richting de bal. Acanda schiet op doel. Bryński bokst de bal weg.

51e minuut.
Rędzina speelt de bal door. Berescu rent richting de bal. Berescu met een sublieme pass. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda haalt uit met een fantastische trap. Bryński bokst de bal weg.

54e minuut.
Rędzina rent richting de bal. Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hejmej de bal. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Škorić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Blinders 8:0

60e minuut.
Acanda is nu in balbezit. Acanda passt de bal in één keer door. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei geeft een hoge lob. Škorić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Blinders 9:0

62e minuut.
Rędzina passt de bal zonder na te denken. Sendon rent richting de bal. Sendon geeft een hoge lob. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Blinders 10:0

64e minuut.
Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda passt de bal in één keer door. Škorić rent richting de bal. Škorić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Blinders 11:0

67e minuut.
Bryński trapt de bal weg. Daar is Pestka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rędzina speelt de bal door. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda draait met de bal, schiet en ... Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Berescu is nu in balbezit. Berescu passt de bal met de wreef. Acanda is nu in balbezit. Acanda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Blinders 12:0

71e minuut.
Agăfiţei met een sublieme pass. Acanda rent richting de bal. Acanda passt de bal met de wreef. Škorić rent richting de bal. Škorić draait met de bal, schiet en ... Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Acanda rent richting de bal. Acanda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Daar is Zrywacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rędzina rent richting de bal. Rędzina geeft de bal voor. Daar is Škorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škorić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hejmej passt de bal in één keer door. Kraj heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rędzina. Kraj raakt geblesseerd tijdens het duel. Pestka wilt de vrije trap nemen. Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Sendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendon passt de bal zonder na te denken. Daar is Berescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acanda rent richting de bal. Acanda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Pedras onderschept slim de pass. Pedras geeft een lange en hoge pass. Sendon is nu in balbezit. Sendon geeft een lange en hoge pass. Acanda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Połącarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Acanda is nu in balbezit. Acanda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rędzina speelt de bal door. Klungelig pakt Berescu de bal. Berescu passt de bal zonder na te denken. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 25%, Blinders 75%.
Polonia 1912 Leszno - Blinders 12:0