Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blinders Polonia 1912 Leszno
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 46.5
matig Schieten uitstekend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Acanda haalt uit met een fantastische trap. Bryński met een sublieme pass. Rędzina kopt de bal weg. Klungelig pakt Berescu de bal. Berescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda verovert de bal door een tackle van achteren. Škorić rent richting de bal. Škorić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:1

8e minuut.
Rędzina met een sublieme pass. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu passt de bal zonder na te denken. Acanda is nu in balbezit. Acanda draait met de bal, schiet en ... Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Rędzina de bal. Hejmej is nu in balbezit. Rędzina begaat een overtreding. Rędzina krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rędzina kopt de bal weg. Berescu controleert de bal met de borst. Berescu passt de bal zonder na te denken. Škorić rent richting de bal. Škorić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Acanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acanda passt de bal zonder na te denken. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:3

16e minuut.
Hejmej met een sublieme pass. Agăfiţei met een sublieme pass. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić rent richting de bal. Škorić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zrywacz met een sublieme pass. Sendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendon geeft de bal voor. Acanda rent richting de bal. Acanda haalt uit met een fantastische trap. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rędzina speelt de bal door. Agăfiţei met een sublieme pass. Berescu speelt de bal door. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:4

26e minuut.
Sendon passt de bal in één keer door. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda passt de bal met de wreef. Škorić rent richting de bal. Škorić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:5

31e minuut.
Škorić rent richting de bal. Škorić passt de bal zonder na te denken. Acanda is nu in balbezit. Acanda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:6

31e minuut.
Berescu met een sublieme pass. Daar is Acanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acanda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Škorić de bal. Škorić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:7

34e minuut.
Zrywacz rent richting de bal. Berescu onderschept slim de pass. Agăfiţei probeert naar een medespeler te passen. Acanda rent richting de bal. Acanda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rędzina kopt de bal weg. Škorić is nu in balbezit. Škorić passt de bal met de wreef. Acanda is nu in balbezit. Acanda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pałkowski trapt de bal weg. Rędzina kopt de bal weg. Acanda is nu in balbezit. Acanda draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sendon is nu in balbezit. Sendon geeft een lange en hoge pass. Zagdański probeert de bal aan de voet te houden. Acanda is nu in balbezit. Acanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:8

41e minuut.
Acanda passt de bal in één keer door. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Pałkowski probeert de bal aan de voet te houden. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:9

43e minuut.
Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina rent richting de bal. Rędzina passt de bal met de wreef. Berescu heeft problemen om de bal te vangen. Berescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 77%, Polonia 1912 Leszno 23%.
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:10

48e minuut.
Damasceno probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Rędzina met een sublieme pass. Škorić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:11

50e minuut.
Ghinescu geeft een lange en hoge pass. Škorić kopt de bal weg. Acanda rent richting de bal. Škorić rent richting de bal. Škorić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acanda rent richting de bal. Acanda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Meczecki rent richting de bal. Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Škorić heeft problemen om de bal te vangen. Škorić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei geeft een lange en hoge pass. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić schiet op doel. Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:12

59e minuut.
Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei met een sublieme pass. Pawełczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Acanda de bal. Acanda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Agăfiţei passt de bal in één keer door. Škorić is nu in balbezit. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Berescu de bal. Berescu schiet op doel. Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Daar is Pałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda onderschept slim de pass. Acanda schiet op doel. Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:13

64e minuut.
Meczecki geeft een lange en hoge pass. Sendon probeert de bal aan de voet te houden. Sendon passt de bal zonder na te denken. Škorić controleert de bal met de borst. Škorić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Meczecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škorić onderschept slim de pass. Škorić met een sublieme pass. Acanda is nu in balbezit. Acanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:14

67e minuut.
Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu geeft een lange en hoge pass. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bryński bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Rędzina passt de bal zonder na te denken. Sendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendon met een sublieme pass. Acanda rent richting de bal. Acanda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Škorić haalt uit met een fantastische trap. Bryński met een sublieme pass. Rędzina kopt de bal weg. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Berescu rent richting de bal. Acanda rent richting de bal. Acanda passt de bal in één keer door. Škorić heeft problemen om de bal te vangen. Škorić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei met een sublieme pass. Acanda rent richting de bal. Acanda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 80%, Polonia 1912 Leszno 20%.
Blinders - Polonia 1912 Leszno 0:15