Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavica Wrocław FC POGROMCY
kra Tactiek 3-5-2 nowa
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
55.4 gemiddelde waardering 54.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Wulff verovert de bal door een tackle van achteren. Wulff probeert naar een medespeler te passen. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton draait met de bal, schiet en ... Kotkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC POGROMCY 1:0

17e minuut.
Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho is nu in balbezit. Ramalho met een sublieme pass. Bejan is nu in balbezit. Bejan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chiţul passt de bal met de wreef. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gadau krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Wulff kopt de bal weg. Hutton is nu in balbezit. Janczarek met een sublieme pass. Hutton rent richting de bal. Hutton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vynck verovert de bal door een tackle van achteren. Vynck speelt de bal door. Wulff rent richting de bal. Wulff haalt uit met een fantastische trap. Kotkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC POGROMCY 2:0

44e minuut.
Kekseler is nu in balbezit. Kekseler probeert naar een medespeler te passen. Druciak is nu in balbezit. Druciak schiet op doel. Twarogowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC POGROMCY 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 48%, FC POGROMCY 52%.
Slavica Wrocław - FC POGROMCY 2:1

49e minuut.
Amatrudo verovert de bal door een tackle van achteren. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amatrudo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bejan raakt geblesseerd tijdens het duel. Gadau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Dauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dauer probeert naar een medespeler te passen. Szajter is nu in balbezit. Hutton onderschept slim de pass. Hutton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Janczarek kan de bal niet met de borst controleren. Chiţul rent richting de bal. Chiţul draait met de bal, schiet en ... Kotkov bokst de bal weg.

54e minuut.
Hutton is nu in balbezit. Hutton passt de bal met de wreef. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC POGROMCY 3:1

56e minuut.
Ramalho is nu in balbezit. Dauer onderschept slim de pass. Dauer met een sublieme pass. Hutton is nu in balbezit. Hutton schiet op doel. Kotkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Chiţul is nu in balbezit. Chiţul passt de bal met de wreef. Dauer probeert naar een medespeler te passen. Chiţul rent richting de bal. Chiţul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ruiz met een sublieme pass. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul passt de bal in één keer door. Hutton is nu in balbezit. Hutton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ramalho kopt de bal weg. Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramalho met de inworp. Engonga is nu in balbezit. Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczutowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Dauer speelt de bal door. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul passt de bal zonder na te denken. Hutton is nu in balbezit. Hutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC POGROMCY 4:1

85e minuut.
Ramalho met een sublieme pass. Gadau bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauer begaat een overtreding. Dauer krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Vynck speelt de bal door. Chiţul rent richting de bal. Chiţul passt de bal zonder na te denken. Hutton rent richting de bal. Hutton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 44%, FC POGROMCY 56%.
Slavica Wrocław - FC POGROMCY 4:1