Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KsC *1906 Rycerze, którzy mówią Ni
KS:) Tactiek 1
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten solid
good Passen excellent
excellent Verdedigen good


12e minuut.
Farofeiro passt de bal in één keer door. Büki heeft problemen om de bal te vangen. Büki probeert naar een medespeler te passen. Lustü rent richting de bal. Lustü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha onderschept slim de pass. Twierkowski onderschept slim de pass. Twierkowski geeft de bal voor. Lustü krijgt zijn hoofd ertegen. Magheru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli rent richting de bal. Tököli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Rycerze, którzy mówią Ni 0:1

33e minuut.
Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu speelt de bal door. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KsC *1906 - Rycerze, którzy mówią Ni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KsC *1906 64%, Rycerze, którzy mówią Ni 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KsC *1906 - Rycerze, którzy mówią Ni 1:1

46e minuut.
Didžiapetris komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Büki probeert de bal met de borst te controleren. Pach rent richting de bal. Pach geeft de bal voor. Didžiapetris rent richting de bal. Didžiapetris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Twierkowski passt de bal met de wreef. Oppizi is nu in balbezit. Oppizi passt de bal in één keer door. Büki rent richting de bal. Büki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Magheru met een harde bal richting middenveld. Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Büki probeert naar een medespeler te passen. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli draait met de bal, schiet en ... Magheru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Büki geeft een hoge lob. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Magheru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Rycerze, którzy mówią Ni 1:2

61e minuut.
Pach met een sublieme pass. Cheimonetos is nu in balbezit. Cheimonetos passt de bal in één keer door. Didžiapetris rent richting de bal. Didžiapetris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kaczmarczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tököli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belu krijgt een gele kaart. Tököli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Büki passt de bal zonder na te denken. Tököli rent richting de bal. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Magheru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Magheru trapt de bal weg. Twierkowski kopt de bal weg. Tököli rent richting de bal. Tököli draait met de bal, schiet en ... Magheru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Oppizi probeert naar een medespeler te passen. Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski geeft de bal voor. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Rycerze, którzy mówią Ni 1:3

70e minuut.
Śmieszek passt de bal met de wreef. Twierkowski geeft een hoge lob. Büki met een sublieme pass. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Pach geeft een hoge lob. Didžiapetris rent richting de bal. Klungelig pakt Didžiapetris de bal. Didžiapetris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Rycerze, którzy mówią Ni 2:3

84e minuut.
Cheimonetos speelt de bal door. Śmieszek met een sublieme pass. Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski probeert naar een medespeler te passen. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tököli rent richting de bal. Paal! Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Lustü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Rycerze, którzy mówią Ni 2:4

86e minuut.
Rosocha rent richting de bal. Rosocha geeft een lange en hoge pass. Bucurică kopt de bal weg. Didžiapetris bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžiapetris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KsC *1906 71%, Rycerze, którzy mówią Ni 29%.
KsC *1906 - Rycerze, którzy mówią Ni 2:4