Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rycerze, którzy mówią Ni KsC *1906
1 Tactiek KS:)
48% Balbezit 52%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
52.3 gemiddelde waardering 53.7
good Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Farofeiro heeft problemen om de bal te vangen. Floriańczyk onderschept slim de pass. Cheimonetos rent richting de bal. Cheimonetos draait met de bal, schiet en ... Miękus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Wołodyjowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Siradze de bal. Met opzet legt Huot zijn tegenspeler op de grond. Huot krijgt een gele kaart. Siradze raakt geblesseerd tijdens het duel. Pizzuto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Floriańczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Miękus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - KsC *1906 0:1

18e minuut.
Floriańczyk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Huot maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Belu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jans rent richting de bal. Jans schiet op doel. Magheru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu met een sublieme pass. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze draait met de bal, schiet en ... Miękus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Büki speelt de bal door. Jans heeft problemen om de bal te vangen. Pizzuto rent richting de bal. Jans onderschept slim de pass. Jans draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Siekierka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Musiałowski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Rosocha geeft een lange en hoge pass. Farofeiro speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Belu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Twierkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jans springt en kopt de bal. Magheru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rycerze, którzy mówią Ni - KsC *1906 1:1

37e minuut.
Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu geeft een lange en hoge pass. Ochojski rent richting de bal. Siradze onderschept slim de pass. Siradze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siradze is nu in balbezit. Siradze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ivancioiu speelt de bal door. Cheimonetos rent richting de bal. Cheimonetos passt de bal met de wreef. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Büki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivancioiu. Büki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Büki met een snel genomen vrije trap. Jans kopt de bal weg. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel. Magheru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - KsC *1906 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 35%, KsC *1906 65%.
Rycerze, którzy mówią Ni - KsC *1906 2:1

46e minuut.
Knowles geeft een hoge lob. Twierkowski met een sublieme pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - KsC *1906 3:1

52e minuut.
Knowles geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu passt de bal met de wreef. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pizzuto speelt de bal door. Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski passt de bal met de wreef. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wołodyjowski controleert de bal met de borst. Oppizi met een sublieme pass. Büki met een sublieme pass. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski geeft een hoge lob. Cheimonetos is nu in balbezit. Cheimonetos geeft een hoge lob. Siradze maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - KsC *1906 3:2

63e minuut.
Büki rent richting de bal. Büki geeft een hoge lob. Wojnarowski probeert naar een medespeler te passen. Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Farofeiro probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski passt de bal in één keer door. Büki geeft de bal voor. Jans springt en kopt de bal. Magheru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Cheimonetos probeert naar een medespeler te passen. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochojski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siradze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siradze zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski passt de bal met de wreef. Wojnarowski rent richting de bal. Oppizi rent richting de bal. Oppizi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu passt de bal zonder na te denken. Siradze rent richting de bal. Siradze schiet op doel. Miękus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rycerze, którzy mówią Ni - KsC *1906 3:3

86e minuut.
Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski geeft de bal voor. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Jans verovert de bal door een tackle van achteren. Jans geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magheru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 29%, KsC *1906 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rycerze, którzy mówią Ni - KsC *1906 3:3