Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blinders FC Torquay United
Normal Tactiek 5-3-2 axa def
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 55
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 45.3
average Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Carrillo Pendas passt de bal met de wreef. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier passt de bal met de wreef. Daar is Guzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzón draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Hejmej heeft problemen om de bal te vangen. Sałek is nu in balbezit. Sałek passt de bal in één keer door. Obermeier rent richting de bal. Obermeier draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:1

8e minuut.
Szmek is nu in balbezit. Szmek speelt de bal door. Obermeier is nu in balbezit. Guzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón haalt uit met een fantastische trap. Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Carrillo Pendas is nu in balbezit. Carrillo Pendas passt de bal zonder na te denken. Pawełczyk heeft problemen om de bal te vangen. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:2

12e minuut.
Pawełczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrillo Pendas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier draait met de bal, schiet en ... Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:3

13e minuut.
Szmek kopt de bal weg. Obermeier is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pawełczyk ... Strafschop! Obermeier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Obermeier neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Sałek speelt de bal door. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pawełczyk krijgt een gele kaart. Obermeier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sałek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Obermeier heeft problemen om de bal te vangen. Guzón is nu in balbezit. Meczecki onderschept slim de pass. Sałek verovert de bal door een tackle van achteren. Sałek draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pereszlucha kopt de bal weg. Szmek rent richting de bal. Szmek geeft een lange en hoge pass. Obermeier rent richting de bal. Obermeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:4

20e minuut.
Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek geeft de bal voor. Guzón rent richting de bal. Guzón draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:5

22e minuut.
Sałek probeert naar een medespeler te passen. Carrillo Pendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Carrillo Pendas de bal. Carrillo Pendas geeft een hoge lob. Obermeier springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Calabria geeft een lange en hoge pass. Szmek is nu in balbezit. Zagdański maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zagdański naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Szmek raakt geblesseerd tijdens het duel. Calabria zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guzón kopt de bal weg. Hejmej heeft problemen om de bal te vangen. Obermeier rent richting de bal. Obermeier haalt uit met een fantastische trap. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:6

27e minuut.
Kraj rent richting de bal. Kraj met een sublieme pass. Roman rent richting de bal. Guzón onderschept slim de pass. Guzón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:7

29e minuut.
Obermeier passt de bal in één keer door. Carrillo Pendas rent richting de bal. Carrillo Pendas geeft een hoge lob. Guzón springt en kopt de bal. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:8

31e minuut.
Sałek is nu in balbezit. Sałek passt de bal in één keer door. Szmek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guzón de bal. Guzón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:9

35e minuut.
Szmek speelt de bal door. Guzón is nu in balbezit. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier schiet op doel. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Guzón rent richting de bal. Guzón draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ruder speelt de bal door. Sałek probeert naar een medespeler te passen. Szmek speelt de bal door. Klungelig pakt Guzón de bal. Guzón haalt uit met een fantastische trap. Bryński bokst de bal weg.

37e minuut.
Pereszlucha probeert de bal met de borst te controleren. Pereszlucha met een sublieme pass. Carrillo Pendas probeert naar een medespeler te passen. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Carrillo Pendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo Pendas passt de bal met de wreef. Guzón is nu in balbezit. Guzón draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:10

39e minuut.
Ruder kopt de bal weg. Carrillo Pendas controleert de bal met de borst. Carrillo Pendas met een sublieme pass. Obermeier rent richting de bal. Obermeier schiet op doel. Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carrillo Pendas zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Guzón de bal. Pałkowski met een sublieme pass. Obermeier heeft problemen om de bal te vangen. Obermeier haalt uit met een fantastische trap. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guzón is nu in balbezit. Guzón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:11

42e minuut.
Szmek geeft een hoge lob. Guzón kopt de bal weg. Obermeier rent richting de bal. Obermeier haalt uit met een fantastische trap. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:12

45e minuut.
Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek speelt de bal door. Guzón rent richting de bal. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 81%, FC Torquay United 19%.
Blinders - FC Torquay United 0:12

46e minuut.
Obermeier met een sublieme pass. Guzón heeft problemen om de bal te vangen. Guzón speelt de bal door. Szmek heeft problemen om de bal te vangen. Szmek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek passt de bal met de wreef. Obermeier is nu in balbezit. Guzón rent richting de bal. Guzón schiet op doel. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guzón rent richting de bal. Guzón draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:13

49e minuut.
Carrillo Pendas rent richting de bal. Carrillo Pendas passt de bal in één keer door. Szmek met een sublieme pass. Guzón rent richting de bal. Guzón draait met de bal, schiet en ... Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Guzón rent richting de bal. Guzón passt de bal in één keer door. Carrillo Pendas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obermeier de bal. Obermeier haalt uit met een fantastische trap. Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:14

57e minuut.
Bryński trapt de bal weg van het doel. Carrillo Pendas rent richting de bal. Carrillo Pendas speelt de bal door. Guzón rent richting de bal. Guzón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrillo Pendas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sałek speelt de bal door. Guzón is nu in balbezit. Guzón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sałek probeert naar een medespeler te passen. Guzón is nu in balbezit. Guzón geeft een lange en hoge pass. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sałek kopt de bal weg. Carrillo Pendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo Pendas probeert naar een medespeler te passen. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Sałek passt de bal met de wreef. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek geeft een hoge lob. Obermeier rent richting de bal. Obermeier schiet op doel. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obermeier is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pawełczyk ... Strafschop! Obermeier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obermeier neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:15

69e minuut.
Sałek verovert de bal door een tackle van achteren. Szmek is nu in balbezit. Szmek probeert naar een medespeler te passen. Guzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón schiet op doel. Bryński bokst de bal weg.

71e minuut.
Carrillo Pendas kopt de bal weg. Daar is Sałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sałek passt de bal zonder na te denken. Guzón rent richting de bal. Guzón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:16

72e minuut.
Carrillo Pendas probeert naar een medespeler te passen. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier passt de bal met de wreef. Guzón rent richting de bal. Guzón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:17

75e minuut.
Bryński met een sublieme pass. Szmek kopt de bal weg. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek geeft de bal voor. Guzón krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Szmek is nu in balbezit. Szmek probeert naar een medespeler te passen. Pawełczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier verovert de bal door een tackle van achteren. Obermeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:18

79e minuut.
Roman rent richting de bal. Szmek onderschept slim de pass. Szmek met een sublieme pass. Guzón is nu in balbezit. Guzón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Carrillo Pendas speelt de bal door. Daar is Pawełczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier schiet op doel. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:19

86e minuut.
Szmek rent richting de bal. Szmek geeft de bal voor. Guzón is nu in balbezit. Guzón haalt uit met een fantastische trap. Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Torquay United 0:20

88e minuut.
Obermeier onderschept slim de pass. Obermeier speelt de bal door. Szmek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Carrillo Pendas is nu in balbezit. Daar is Carrillo Pendas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo Pendas speelt de bal door. Obermeier kan de bal niet met de borst controleren. Obermeier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 86%, FC Torquay United 14%.
Blinders - FC Torquay United 0:20