Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torquay United Blinders
5-3-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 21.4
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Carrillo Pendas de bal. Carrillo Pendas passt de bal zonder na te denken. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 1:0

3e minuut.
Rondini rent richting de bal. Rondini geeft de bal voor. Sutryk kopt de bal weg. Daar is Popara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popara draait met de bal, schiet en ... Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Carrillo Pendas kopt de bal weg. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha speelt de bal door. Popara rent richting de bal. Popara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Pawełczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk heeft problemen om de bal te vangen. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 2:0

11e minuut.
Carrillo Pendas passt de bal zonder na te denken. Sutryk heeft problemen om de bal te vangen. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara haalt uit met een fantastische trap. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 3:0

13e minuut.
Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha passt de bal in één keer door. Popara heeft problemen om de bal te vangen. Sutryk rent richting de bal. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Bryński bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yarəliyev zal de hoekschop nemen. Sutryk rent richting de bal. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Carrillo Pendas geeft een lange en hoge pass. Zagdański kopt de bal weg. Sutryk heeft problemen om de bal te vangen. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 4:0

19e minuut.
Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha geeft een hoge lob. Popara rent richting de bal. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 5:0

28e minuut.
Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Popara rent richting de bal. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 6:0

29e minuut.
Sutryk met een sublieme pass. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev geeft een hoge lob. Popara rent richting de bal. Popara haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Rondini rent richting de bal. Carrillo Pendas is nu in balbezit. Carrillo Pendas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sutryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pałkowski de bal. Popara rent richting de bal. Popara draait met de bal, schiet en ... Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 7:0

39e minuut.
Doeltrap. Bryński trapt de bal weg van het doel. Pereszlucha speelt de bal door. Daar is Popara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Sutryk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guzón komt het veld opgelopen. Pereszlucha wilt de vrije trap nemen. Popara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 8:0

44e minuut.
Carrillo Pendas probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev geeft een hoge lob. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 9:0

45e minuut.
Klungelig pakt Popara de bal. Popara passt de bal in één keer door. Guzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 34%, Blinders 66%.
FC Torquay United - Blinders 10:0

46e minuut.
Guzón rent richting de bal. Guzón passt de bal met de wreef. Carrillo Pendas met een sublieme pass. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruczyński komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft de bal voor. Popara kopt de bal weg. Guzón rent richting de bal. Guzón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pawełczyk de bal. Guzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón schiet op doel. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yarəliyev met de inworp. Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha verovert de bal door een tackle van achteren. Pereszlucha geeft een lange en hoge pass. Bryński bokst de bal weg. Popara springt en kopt de bal. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 11:0

54e minuut.
Pereszlucha onderschept slim de pass. Hejmej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereszlucha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kanischev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pałkowski is nu in balbezit. Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 12:0

56e minuut.
Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev speelt de bal door. Ruczyński met een sublieme pass. Guzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 13:0

58e minuut.
Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Pałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzón rent richting de bal. Guzón schiet op doel. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 14:0

62e minuut.
Guzón met een sublieme pass. Daar is Pawełczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawełczyk speelt de bal door. Guzón rent richting de bal. Guzón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 15:0

63e minuut.
Daar is Pestka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popara rent richting de bal. Popara passt de bal zonder na te denken. Daar is Guzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rondini rent richting de bal. Rondini speelt de bal door. Meczecki heeft problemen om de bal te vangen. Popara rent richting de bal. Popara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Guzón rent richting de bal. Guzón schiet op doel. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Popara de bal. Popara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 16:0

68e minuut.
Ruczyński kopt de bal weg. Guzón is nu in balbezit. Guzón speelt de bal door. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 17:0

69e minuut.
Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hejmej de bal. Guzón rent richting de bal. Guzón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ruczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Pałkowski probeert de bal met de borst te controleren. Popara is nu in balbezit. Popara schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 18:0

72e minuut.
Ruczyński met de inworp. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha geeft de bal voor. Guzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara passt de bal zonder na te denken. Guzón rent richting de bal. Guzón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 19:0

85e minuut.
Hejmej speelt de bal door. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev geeft de bal voor. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 20:0

88e minuut.
Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón rent richting de bal. Popara rent richting de bal. Popara haalt uit met een fantastische trap. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 21:0

88e minuut.
Bryński met een harde bal richting middenveld. Yarəliyev kopt de bal weg. Guzón heeft problemen om de bal te vangen. Guzón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pawełczyk de bal onder controle te krijgen. Paal! Bryński speelt de bal door. Ruczyński is nu in balbezit. Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara schiet op doel. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Blinders 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 23%, Blinders 77%.
FC Torquay United - Blinders 22:0