Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia 1912 Leszno FC Naród Legnicki
433 Tactiek 5WD
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 50.8
solid Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Acanda geeft een lange en hoge pass. Mroczek speelt de bal door. Geli kopt de bal weg. Oneda is nu in balbezit. Oneda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Geli is nu in balbezit. Walter is nu in balbezit. Walter passt de bal in één keer door. Oneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Geli speelt de bal door. Oneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneda passt de bal met de wreef. Geli rent richting de bal. Geli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Walter is nu in balbezit. Walter passt de bal in één keer door. Geli is nu in balbezit. Geli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ghinescu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
De Cola geeft een hoge lob. Geli heeft problemen om de bal te vangen. Geli passt de bal met de wreef. Oneda is nu in balbezit. Oneda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - FC Naród Legnicki 0:1

16e minuut.
Pedras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedras geeft een hoge lob. Škorić is nu in balbezit. Škorić haalt uit met een fantastische trap. Mroczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Walter controleert de bal met de borst. Walter met een sublieme pass. Oneda rent richting de bal. Oneda draait met de bal, schiet en ... Huzmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - FC Naród Legnicki 0:2

21e minuut.
Huzmi trapt de bal weg van het doel. Walter kopt de bal weg. Unidos speelt de bal door. Oneda rent richting de bal. Oneda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Berescu met een sublieme pass. Agăfiţei is nu in balbezit. De Cola begaat een overtreding. De Cola krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Oneda rent richting de bal. Pedras begaat een overtreding. Oneda raakt geblesseerd tijdens het duel. Nymoen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Geli rent richting de bal. Geli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei geeft de bal voor. Daar is Acanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acanda draait met de bal, schiet en ... Mroczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - FC Naród Legnicki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 56%, FC Naród Legnicki 44%.
Polonia 1912 Leszno - FC Naród Legnicki 1:2

47e minuut.
Butulan met een sublieme pass. Oneda is nu in balbezit. Oneda probeert naar een medespeler te passen. Geli bereikt de bal nog maar net als eerste. Geli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Unidos passt de bal zonder na te denken. Oneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneda speelt de bal door. Geli is nu in balbezit. Geli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Unidos speelt de bal door. Oneda rent richting de bal. Oneda geeft een hoge lob. Daar is Geli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankov passt de bal zonder na te denken. Unidos met een sublieme pass. Klungelig pakt Oneda de bal. Oneda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Mecu is nu in balbezit. Mecu probeert naar een medespeler te passen. Geli rent richting de bal. Geli draait met de bal, schiet en ... Huzmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - FC Naród Legnicki 1:3

73e minuut.
Inworp. Kanevsky komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Damasceno geeft een hoge lob. Berescu kopt de bal weg. Acanda is nu in balbezit. Acanda draait met de bal, schiet en ... Mroczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - FC Naród Legnicki 2:3

78e minuut.
Walter rent richting de bal. Unidos is nu in balbezit. Unidos passt de bal zonder na te denken. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nymoen geeft een lange en hoge pass. Geli heeft problemen om de bal te vangen. Ghinescu begaat een overtreding. Ghinescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 55%, FC Naród Legnicki 45%.
Polonia 1912 Leszno - FC Naród Legnicki 2:3