Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavica Wrocław Rycerze, którzy mówią Ni
kra Tactiek 1
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 48.8
goed Schieten matig
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


12e minuut.
Büki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaczmarczak heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Wulff zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wulff naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kaczmarczak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kaczmarczak kan niet meer verder spelen. Musiałowski komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Oppizi is nu in balbezit. Oppizi passt de bal in één keer door. Büki is nu in balbezit. Büki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 55%, Rycerze, którzy mówią Ni 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slavica Wrocław - Rycerze, którzy mówią Ni 0:0

46e minuut.
Maggiolli komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Vynck met een snelle inworp. Dauer geeft een lange en hoge pass. Farofeiro onderschept slim de pass. Hutton rent richting de bal. Hutton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Dauer met een sublieme pass. Doktor bereikt de bal nog maar net als eerste. Doktor probeert naar een medespeler te passen. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Miękus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Doktor is nu in balbezit. Doktor probeert naar een medespeler te passen. Hutton rent richting de bal. Hutton schiet op doel. Miękus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Rycerze, którzy mówią Ni 1:0

82e minuut.
Škvir verovert de bal door een tackle van achteren. Oppizi begaat een overtreding. Škvir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bożek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hutton rent richting de bal. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Miękus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 45%, Rycerze, którzy mówią Ni 55%.
Slavica Wrocław - Rycerze, którzy mówią Ni 1:0