Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KsC *1906 FC POGROMCY
KS:) Tactiek 3-5-2 nowa
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 56.4
solid Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Bejan passt de bal in één keer door. Ramalho rent richting de bal. Ramalho passt de bal met de wreef. Druciak is nu in balbezit. Druciak haalt uit met een fantastische trap. Magheru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ramalho met de inworp. Bejan met een sublieme pass. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - FC POGROMCY 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Pizzuto de bal. Pizzuto probeert naar een medespeler te passen. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap. Kotkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KsC *1906 - FC POGROMCY 1:1

21e minuut.
Druciak rent richting de bal. Belu rent richting de bal. Druciak onderschept slim de pass. Druciak schiet op doel. Magheru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kekseler rent richting de bal. Kekseler passt de bal zonder na te denken. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski onderschept slim de pass. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. Magheru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - FC POGROMCY 1:2

36e minuut.
Floriańczyk probeert naar een medespeler te passen. Cheimonetos met een sublieme pass. Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică schiet op doel. Kotkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ivancioiu neemt de hoekschop. Daar is Floriańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floriańczyk schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bejan probeert naar een medespeler te passen. Kekseler met een sublieme pass. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... Magheru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Szajter maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak passt de bal met de wreef. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ramalho kan de bal niet met de borst controleren. Ramalho probeert naar een medespeler te passen. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski passt de bal in één keer door. Druciak is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Druciak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - FC POGROMCY 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KsC *1906 60%, FC POGROMCY 40%.
KsC *1906 - FC POGROMCY 1:3

46e minuut.
Kekseler probeert naar een medespeler te passen. Druciak rent richting de bal. Druciak passt de bal in één keer door. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... Magheru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Gadau is nu in balbezit. Gadau geeft een lange en hoge pass. Daar is Rosocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Janczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kekseler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kekseler krijgt een gele kaart. Floriańczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pizzuto komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kekseler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gadau de bal. Gadau probeert naar een medespeler te passen. Druciak rent richting de bal. Druciak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu geeft de bal voor. Wołodyjowski kopt de bal weg. Daar is Bucurică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - FC POGROMCY 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KsC *1906 60%, FC POGROMCY 40%.
KsC *1906 - FC POGROMCY 2:3