Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Naród Legnicki Blinders
5WD Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 24.2
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


11e minuut.
Nymann geeft een hoge lob. Połącarz rent richting de bal. Pecina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pecina krijgt een gele kaart. Walter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lesana komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Oneda kopt de bal weg. Klungelig pakt Pawełczyk de bal. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zrywacz is nu in balbezit. Pecina verovert de bal door een tackle van achteren. Pecina passt de bal in één keer door. Kanevsky heeft problemen om de bal te vangen. Kanevsky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pestka speelt de bal door. Nymann is nu in balbezit. Nymann geeft een lange en hoge pass. Kanevsky heeft problemen om de bal te vangen. Kanevsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Blinders 1:0

34e minuut.
Řepík is nu in balbezit. Řepík geeft een lange en hoge pass. Oneda rent richting de bal. Oneda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Řepík geeft de bal voor. Oneda is nu in balbezit. Oneda passt de bal in één keer door. Kanevsky rent richting de bal. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecina speelt de bal door. Oneda rent richting de bal. Oneda haalt uit met een fantastische trap. Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Blinders 2:0

42e minuut.
Bryński probeert naar een medespeler te passen. Řepík probeert naar een medespeler te passen. Unidos met een sublieme pass. Oneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneda schiet op doel. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hejmej geeft de bal voor. Daar is Řepík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Řepík met een sublieme pass. Oneda is nu in balbezit. Oneda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 29%, Blinders 71%.
FC Naród Legnicki - Blinders 2:0

46e minuut.
Kraj met een sublieme pass. Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneda is nu in balbezit. Oneda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Unidos passt de bal in één keer door. Kanevsky rent richting de bal. Zrywacz begaat een overtreding. Zrywacz krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Řepík passt de bal met de wreef. Lesana is nu in balbezit. Lesana passt de bal in één keer door. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Unidos bereikt de bal nog maar net als eerste. Unidos passt de bal zonder na te denken. Řepík rent richting de bal. Řepík geeft een hoge lob. Kanevsky maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneda verovert de bal door een tackle van achteren. Oneda passt de bal met de wreef. Kanevsky rent richting de bal. Kanevsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Blinders 3:0

61e minuut.
Oneda passt de bal met de wreef. Řepík rent richting de bal. Řepík geeft een lange en hoge pass. Kanevsky rent richting de bal. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oneda rent richting de bal. Oneda haalt uit met een fantastische trap. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bryński probeert naar een medespeler te passen. Pecina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecina speelt de bal door. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pecina probeert naar een medespeler te passen. Oneda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pałkowski rent richting de bal. Oneda verovert de bal door een tackle van achteren. Oneda schiet op doel. De bal raakt de paal. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Pawełczyk de bal. Oneda rent richting de bal. Oneda draait met de bal, schiet en ... Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Pawełczyk geeft een hoge lob. Butulan geeft de bal voor. Daar is Pałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Blinders 4:0

76e minuut.
González Peláez komt het veld opgelopen. Moulin komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mecu geeft de bal voor. González Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Peláez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pecina de bal onder controle te krijgen. Pecina geeft een hoge lob. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. González Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Blinders 5:0

86e minuut.
Pałkowski met een harde bal richting middenveld. Unidos kopt de bal weg. Řepík speelt de bal door. Daar is González Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Blinders 6:0

88e minuut.
Unidos kopt de bal weg. Klungelig pakt Řepík de bal. Řepík passt de bal in één keer door. González Peláez is nu in balbezit. González Peláez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Blinders 7:0

89e minuut.
Klungelig pakt Kraj de bal. Kanevsky is nu in balbezit. Pecina heeft problemen om de bal te vangen. Pecina geeft een hoge lob. González Peláez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 21%, Blinders 79%.
FC Naród Legnicki - Blinders 7:0