Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blinders FC Naród Legnicki
Normal Tactiek 5WD
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Bryński met een harde bal richting middenveld. Unidos kopt de bal weg. Oneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneda haalt uit met een fantastische trap. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

8e minuut.
Zrywacz onderschept slim de pass. Hejmej is nu in balbezit. Nusco onderschept slim de pass. Nusco geeft een hoge lob. Oneda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Naród Legnicki 0:1

15e minuut.
Bryński trapt de bal weg van het doel. Unidos kopt de bal weg. Gronek met een sublieme pass. Oneda rent richting de bal. Oneda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pawełczyk trapt de bal weg. Gronek speelt de bal door. Klungelig pakt Oneda de bal. Oneda schiet op doel. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pawełczyk de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gronek passt de bal zonder na te denken. Nusco rent richting de bal. Nusco geeft een lange en hoge pass. Oneda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Unidos bereikt de bal nog maar net als eerste. Unidos passt de bal in één keer door. Oneda rent richting de bal. Oneda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Naród Legnicki 0:2

22e minuut.
Gronek passt de bal in één keer door. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky met een sublieme pass. Klungelig pakt Oneda de bal. Oneda schiet op doel. Bryński bokst de bal weg.

23e minuut.
Lesana met een snelle inworp. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek verovert de bal door een tackle van achteren. Skitek geeft een hoge lob. Kanevsky krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bryński niet meer kan verder spelen. Żywicki komt het veld opgelopen. Lesana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gronek is nu in balbezit. Gronek passt de bal met de wreef. Oneda rent richting de bal. Oneda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek verovert de bal door een tackle van achteren. Gronek passt de bal zonder na te denken. Oneda is nu in balbezit. Oneda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lesana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zrywacz kan de bal niet met de borst controleren. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky geeft een lange en hoge pass. Żywicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky geeft de bal voor. Daar is Zagdański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oneda rent richting de bal. Oneda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 78%, FC Naród Legnicki 22%.
Blinders - FC Naród Legnicki 0:2

47e minuut.
Oneda kopt de bal weg. Klungelig pakt Zagdański de bal. Gronek is nu in balbezit. Gronek geeft een lange en hoge pass. Kanevsky krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Naród Legnicki 0:3

47e minuut.
Kraj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pestka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneda verovert de bal door een tackle van achteren. Oneda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mishaelov geeft een lange en hoge pass. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky speelt de bal door. Oneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Unidos kopt de bal weg. Nusco rent richting de bal. Nusco passt de bal zonder na te denken. Oneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Naród Legnicki 0:4

51e minuut.
Unidos probeert naar een medespeler te passen. Nusco is nu in balbezit. Nusco geeft een lange en hoge pass. Gronek is nu in balbezit. Gronek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Naród Legnicki 0:5

54e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Kanevsky onderschept slim de pass. Kanevsky probeert naar een medespeler te passen. Oneda heeft problemen om de bal te vangen. Oneda draait met de bal, schiet en ... Żywicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Naród Legnicki 0:6

59e minuut.
Gronek is nu in balbezit. Gronek passt de bal zonder na te denken. Oneda is nu in balbezit. Oneda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Naród Legnicki 0:7

63e minuut.
Lesana speelt de bal door. Kraj is nu in balbezit. Skitek maakt een afschuwelijke overtreding. Skitek krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Gronek passt de bal met de wreef. Nusco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusco probeert naar een medespeler te passen. Oneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Naród Legnicki 0:8

70e minuut.
Inworp. Laszczyk komt het veld opgelopen. Moulin komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Unidos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unidos passt de bal in één keer door. Nusco met een sublieme pass. Kanevsky rent richting de bal. Kanevsky geeft een hoge lob. Żywicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Naród Legnicki 0:9

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pecina komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lesana met een sublieme pass. Pecina probeert de bal aan de voet te houden. Pecina geeft een hoge lob. Laszczyk rent richting de bal. Laszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Reppen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zagdański met een snelle inworp. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gronek rent richting de bal. Gronek passt de bal zonder na te denken. Laszczyk is nu in balbezit. Laszczyk schiet op doel. Żywicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC Naród Legnicki 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 77%, FC Naród Legnicki 23%.
Blinders - FC Naród Legnicki 0:10