Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torquay United Polonia 1912 Leszno
5-3-2 axa def Tactiek 433
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
36 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 47.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Berić passt de bal in één keer door. Bonzinho rent richting de bal. Acanda begaat een overtreding. Acanda krijgt een gele kaart. Bonzinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Yarmash met een snel genomen vrije trap. Guzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón draait met de bal, schiet en ... Huzmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Polonia 1912 Leszno 1:0

5e minuut.
Rędzina passt de bal met de wreef. Bonzinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu onderschept slim de pass. Berescu geeft een lange en hoge pass. Acanda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Berić speelt de bal door. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek onderschept slim de pass. Sałek geeft een hoge lob. Guzón springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Szmek is nu in balbezit. Szmek geeft een hoge lob. Pedras rent richting de bal. Obermeier onderschept slim de pass. Obermeier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Ghinescu de bal onder controle te krijgen. Sałek rent richting de bal. Sałek passt de bal met de wreef. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier haalt uit met een fantastische trap. Huzmi bokst de bal weg.

15e minuut.
Szmek verovert de bal door een tackle van achteren. Szmek probeert naar een medespeler te passen. Guzón rent richting de bal. Guzón haalt uit met een fantastische trap. Huzmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Polonia 1912 Leszno 2:0

18e minuut.
Agăfiţei speelt de bal door. Sendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendon met een sublieme pass. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Szmek rent richting de bal. Szmek speelt de bal door. Guzón is nu in balbezit. Guzón draait met de bal, schiet en ... Ghinescu probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Carrillo Pendas is nu in balbezit. Carrillo Pendas speelt de bal door. Bankov rent richting de bal. Obermeier verovert de bal door een tackle van achteren. Obermeier schiet op doel. Huzmi bokst de bal weg. Ghinescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pedras de bal. Obermeier rent richting de bal. Obermeier schiet op doel. Huzmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Polonia 1912 Leszno 3:0

27e minuut.
Szmek kopt de bal weg. Daar is Sałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sałek passt de bal met de wreef. Guzón rent richting de bal. Guzón draait met de bal, schiet en ... Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Polonia 1912 Leszno 4:0

30e minuut.
Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei passt de bal zonder na te denken. Sendon speelt de bal door. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Inworp. Szmek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sałek is nu in balbezit. Sałek geeft een hoge lob. Obermeier krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guzón krijgt zijn hoofd ertegen. Huzmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pereszlucha verovert de bal door een tackle van achteren. Pereszlucha geeft een lange en hoge pass. Szmek probeert naar een medespeler te passen. Guzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 32%, Polonia 1912 Leszno 68%.
FC Torquay United - Polonia 1912 Leszno 4:0

52e minuut.
Carrillo Pendas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sałek rent richting de bal. Sałek passt de bal zonder na te denken. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier schiet op doel. Huzmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Polonia 1912 Leszno 5:0

59e minuut.
Sałek geeft een lange en hoge pass. Ghinescu heeft problemen om de bal te vangen. Guzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón schiet op doel. Bankov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Obermeier is nu in balbezit. Obermeier passt de bal zonder na te denken. Damasceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón verovert de bal door een tackle van achteren. Guzón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Acanda kopt de bal weg. Škorić kan de bal niet met de borst controleren. Carrillo Pendas probeert naar een medespeler te passen. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Carrillo Pendas probeert naar een medespeler te passen. Guzón rent richting de bal. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Polonia 1912 Leszno 6:0

76e minuut.
Rędzina rent richting de bal. Szmek onderschept slim de pass. Szmek speelt de bal door. Guzón is nu in balbezit. Guzón haalt uit met een fantastische trap. Huzmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Acanda is nu in balbezit. Acanda haalt uit met een fantastische trap. Zvoral probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Polonia 1912 Leszno 6:1

84e minuut.
Ruder geeft een hoge lob. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek probeert naar een medespeler te passen. Obermeier rent richting de bal. Obermeier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Guzón is nu in balbezit. Guzón passt de bal in één keer door. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek passt de bal zonder na te denken. Carrillo Pendas rent richting de bal. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier haalt uit met een fantastische trap. Huzmi bokst de bal weg. Guzón rent richting de bal. Guzón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Polonia 1912 Leszno 7:1

89e minuut.
Inworp. Sendon met de inworp. Ruder rent richting de bal. Škorić onderschept slim de pass. Škorić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 26%, Polonia 1912 Leszno 74%.
FC Torquay United - Polonia 1912 Leszno 7:1