Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC POGROMCY FC Torquay United
3-5-2 nowa Tactiek 5-3-2
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen excellent


10e minuut.
Trepto rent richting de bal. Crăciun onderschept slim de pass. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier haalt uit met een fantastische trap. Kotkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - FC Torquay United 0:1

19e minuut.
Ruczyński rent richting de bal. Ruczyński passt de bal met de wreef. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - FC Torquay United 0:2

30e minuut.
Ruczyński geeft een hoge lob. Kotkov probeert naar een medespeler te passen. Druciak is nu in balbezit. Druciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - FC Torquay United 1:2

33e minuut.
Bejan rent richting de bal. Bejan met een sublieme pass. Ramalho probeert naar een medespeler te passen. Kosančić is nu in balbezit. Kosančić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek verovert de bal door een tackle van achteren. Szmek geeft een lange en hoge pass. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier draait met de bal, schiet en ... Kotkov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 47%, FC Torquay United 53%.
FC POGROMCY - FC Torquay United 1:2

46e minuut.
Guzón komt het veld opgelopen. Sutryk komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kotkov trapt de bal weg. Radan kopt de bal weg. Daar is Berić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Druciak is nu in balbezit. Druciak draait met de bal, schiet en ... Knowles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Sutryk passt de bal zonder na te denken. Gadau bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón verovert de bal door een tackle van achteren. Guzón draait met de bal, schiet en ... Kotkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - FC Torquay United 1:3

66e minuut.
Szajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzón onderschept slim de pass. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Kotkov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan geeft een lange en hoge pass. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak draait met de bal, schiet en ... Knowles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - FC Torquay United 2:3

81e minuut.
Mosiej met een sublieme pass. Kosančić rent richting de bal. Zorya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Druciak is nu in balbezit. Druciak passt de bal in één keer door. Bejan speelt de bal door. Druciak probeert de bal met de borst te controleren. Druciak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 48%, FC Torquay United 52%.
FC POGROMCY - FC Torquay United 2:3