Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rycerze, którzy mówią Ni FC Naród Legnicki
1 Tactiek 5WD
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 46.9
goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski probeert naar een medespeler te passen. Reppen is nu in balbezit. Jans verovert de bal door een tackle van achteren. Jans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski speelt de bal door. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jans haalt uit met een fantastische trap. Kuiper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - FC Naród Legnicki 1:0

16e minuut.
Nymoen rent richting de bal. Nymoen met een sublieme pass. Daar is Nusco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nusco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
bin Razalim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oppizi de bal. bin Razalim verovert de bal door een tackle van achteren. Jans verovert de bal door een tackle van achteren. Jans draait met de bal, schiet en ... Kuiper bokst de bal weg.

34e minuut.
Śmieszek rent richting de bal. Oppizi is nu in balbezit. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek geeft een hoge lob. Nymann kopt de bal weg. Kuiper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Jans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Unidos geeft een lange en hoge pass. Kanevsky kopt de bal weg. Oneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneda schiet op doel. Miękus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kaczmarczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski passt de bal in één keer door. Oppizi geeft een hoge lob. Jans maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuiper bokst de bal weg.

40e minuut.
Skitek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmieszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Śmieszek neemt de hoekschop. Oppizi springt en kopt de bal. bin Razalim probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 33%, FC Naród Legnicki 67%.
Rycerze, którzy mówią Ni - FC Naród Legnicki 1:0

51e minuut.
Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski probeert naar een medespeler te passen. Jans rent richting de bal. Jans schiet op doel. Kuiper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - FC Naród Legnicki 2:0

55e minuut.
Reppen speelt de bal door. Pecina is nu in balbezit. Twierkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Twierkowski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. González Peláez komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Farofeiro geeft een hoge lob. bin Razalim kopt de bal weg. Daar is Reppen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Laszczyk komt het veld opgelopen. Lesana komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Oppizi is nu in balbezit. Skitek verovert de bal door een tackle van achteren. Farofeiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farofeiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 37%, FC Naród Legnicki 63%.
Rycerze, którzy mówią Ni - FC Naród Legnicki 2:0