Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blinders Slavica Wrocław
Normal Tactiek kra
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 54.2
weak Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Vynck passt de bal met de wreef. Dauer rent richting de bal. Dauer passt de bal zonder na te denken. Hutton rent richting de bal. Hutton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:1

3e minuut.
Roman rent richting de bal. Chiţul onderschept slim de pass. Chiţul speelt de bal door. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Amatrudo verovert de bal door een tackle van achteren. Amatrudo geeft de bal voor. Wulff is nu in balbezit. Wulff haalt uit met een fantastische trap. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:2

11e minuut.
Wulff probeert de bal aan de voet te houden. Hutton is nu in balbezit. Hutton speelt de bal door. Wulff rent richting de bal. Wulff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wulff met een sublieme pass. Chiţul rent richting de bal. Chiţul passt de bal in één keer door. Wulff is nu in balbezit. Wulff draait met de bal, schiet en ... Bryński bokst de bal weg. Paal! Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:3

15e minuut.
Wulff is nu in balbezit. Hutton is nu in balbezit. Hutton passt de bal met de wreef. Wulff is nu in balbezit. Wulff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chiţul geeft een hoge lob. Zrywacz heeft problemen om de bal te vangen. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton rent richting de bal. Hutton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ruiz passt de bal in één keer door. Vynck is nu in balbezit. Vynck met een sublieme pass. Hutton rent richting de bal. Hutton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Engonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Engonga geeft de bal voor. Wulff is nu in balbezit. Wulff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:4

20e minuut.
Zagdański geeft de bal voor. Inworp. Chiţul met de inworp. Hutton rent richting de bal. Hutton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff is nu in balbezit. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton schiet op doel. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:5

26e minuut.
Vynck passt de bal in één keer door. Hutton is nu in balbezit. Hutton passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wulff de bal. Wulff schiet op doel. Bryński bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiţul zal de hoekschop nemen. Hutton krijgt zijn hoofd ertegen. Wulff krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:6

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dauer met de inworp. Chiţul geeft een lange en hoge pass. Wulff rent richting de bal. Wulff haalt uit met een fantastische trap. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hutton is nu in balbezit. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Meczecki is nu in balbezit. Meczecki passt de bal in één keer door. Wulff is nu in balbezit. Hutton rent richting de bal. Hutton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Vynck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dauer geeft een hoge lob. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Wulff is nu in balbezit. Vynck geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wulff de bal onder controle te krijgen. Hutton is nu in balbezit. Hutton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:7

37e minuut.
Bryński met een sublieme pass. Vynck kopt de bal weg. Wulff met een sublieme pass. Hutton is nu in balbezit. Hutton draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pałkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chiţul met een snelle inworp. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:8

41e minuut.
Pestka speelt de bal door. Kraj heeft problemen om de bal te vangen. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff haalt uit met een fantastische trap. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 82%, Slavica Wrocław 18%.
Blinders - Slavica Wrocław 0:8

46e minuut.
Karácsonyi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Meczecki kopt de bal weg. Daar is Pestka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz geeft een lange en hoge pass. Wulff is nu in balbezit. Wulff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Vynck met een sublieme pass. Wulff heeft problemen om de bal te vangen. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff rent richting de bal. Wulff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski geeft een lange en hoge pass. Zagdański heeft problemen om de bal te vangen. Hutton is nu in balbezit. Hutton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dauer probeert de bal aan de voet te houden. Vynck rent richting de bal. Vynck passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wulff de bal. Wulff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vynck neemt de hoekschop. Chiţul rent richting de bal. Chiţul schiet op doel. Hutton probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:9

55e minuut.
Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff geeft de bal voor. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton draait met de bal, schiet en ... Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:10

56e minuut.
Pestka met een sublieme pass. Wulff is nu in balbezit. Wulff passt de bal in één keer door. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:11

58e minuut.
Zrywacz kopt de bal weg. Vynck is nu in balbezit. Vynck met een sublieme pass. Hutton is nu in balbezit. Hutton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vynck passt de bal met de wreef. Wulff rent richting de bal. Wulff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:12

60e minuut.
Doktor komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hutton heeft problemen om de bal te vangen. Hutton passt de bal in één keer door. Wulff rent richting de bal. Wulff schiet op doel. Pawełczyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:13

64e minuut.
Klungelig pakt Hutton de bal. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pawełczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doktor is nu in balbezit. Doktor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:14

67e minuut.
Wulff rent richting de bal. Wulff passt de bal zonder na te denken. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:15

67e minuut.
Pestka met een sublieme pass. Kraj heeft problemen om de bal te vangen. Wulff rent richting de bal. Wulff draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Dauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauer passt de bal met de wreef. Hutton is nu in balbezit. Doktor is nu in balbezit. Doktor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Vynck kopt de bal weg. Wulff rent richting de bal. Wulff passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hutton de bal. Hutton schiet op doel. Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Doktor bereikt de bal nog maar net als eerste. Doktor probeert naar een medespeler te passen. Hutton rent richting de bal. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Wulff de bal. Hutton rent richting de bal. Hutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:16

75e minuut.
Zagdański geeft een lange en hoge pass. Vynck kopt de bal weg. Hutton rent richting de bal. Wulff heeft problemen om de bal te vangen. Wulff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vynck speelt de bal door. Dauer rent richting de bal. Dauer passt de bal zonder na te denken. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vynck kopt de bal weg. Wulff rent richting de bal. Wulff passt de bal met de wreef. Hutton is nu in balbezit. Hutton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:17

78e minuut.
Pestka probeert naar een medespeler te passen. Kraj is nu in balbezit. Wulff rent richting de bal. Vynck geeft de bal voor. Hutton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:18

80e minuut.
Doktor bereikt de bal nog maar net als eerste. Doktor geeft een hoge lob. Hutton rent richting de bal. Hutton geeft een hoge lob. Wulff krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doktor probeert naar een medespeler te passen. Ruiz geeft een hoge lob. Wulff controleert de bal met de borst. Wulff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:19

83e minuut.
Pestka speelt de bal door. Vynck is nu in balbezit. Vynck probeert naar een medespeler te passen. Hutton rent richting de bal. Hutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:20

84e minuut.
Pestka probeert naar een medespeler te passen. Kraj heeft problemen om de bal te vangen. Hejmej speelt de bal door. Wulff rent richting de bal. Wulff haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff passt de bal met de wreef. Hutton probeert de bal met de borst te controleren. Dauer rent richting de bal. Dauer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen. Doktor bereikt de bal nog maar net als eerste. Doktor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:21

89e minuut.
Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton passt de bal zonder na te denken. Doktor met een sublieme pass. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Slavica Wrocław 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 90%, Slavica Wrocław 10%.
Blinders - Slavica Wrocław 0:22