Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KsC *1906 Polonia 1912 Leszno
KS:) Tactiek 433
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 45.2
very good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen adequate


10e minuut.
Bankov verovert de bal door een tackle van achteren. Bankov geeft een lange en hoge pass. Daar is Škorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzuto verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzuto geeft een lange en hoge pass. Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bucurică krijgt zijn hoofd ertegen. Huzmi bokst de bal weg.

13e minuut.
Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Polonia 1912 Leszno 1:0

14e minuut.
Sendon passt de bal met de wreef. Pedras bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Polonia 1912 Leszno 2:0

32e minuut.
Floriańczyk met een sublieme pass. Ghinescu is nu in balbezit. Bucurică verovert de bal door een tackle van achteren. Bucurică schiet op doel. Huzmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Polonia 1912 Leszno 3:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheimonetos met de inworp. Wołodyjowski geeft een hoge lob. Bucurică maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cheimonetos met een snelle inworp. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski geeft een hoge lob. Bucurică springt en kopt de bal. Huzmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Polonia 1912 Leszno 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KsC *1906 41%, Polonia 1912 Leszno 59%.
KsC *1906 - Polonia 1912 Leszno 4:0

49e minuut.
Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu speelt de bal door. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina passt de bal in één keer door. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei geeft een hoge lob. Acanda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu probeert naar een medespeler te passen. Bucurică rent richting de bal. Bucurică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Polonia 1912 Leszno 5:0

58e minuut.
Rędzina passt de bal met de wreef. Daar is Wołodyjowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk schiet op doel. Huzmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu probeert naar een medespeler te passen. Bucurică heeft problemen om de bal te vangen. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pizzuto passt de bal zonder na te denken. Floriańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bankov is nu in balbezit. Floriańczyk onderschept slim de pass. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huzmi trapt de bal weg. Pizzuto kopt de bal weg. Bucurică heeft problemen om de bal te vangen. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Acanda is nu in balbezit. Rosocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rosocha probeert naar een medespeler te passen. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cheimonetos neemt de hoekschop. Pizzuto kan de bal niet met de borst controleren. Floriańczyk is nu in balbezit. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ivancioiu probeert naar een medespeler te passen. Ghinescu is nu in balbezit. Floriańczyk onderschept slim de pass. Floriańczyk draait met de bal, schiet en ... Huzmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Polonia 1912 Leszno 6:0

83e minuut.
Berescu passt de bal in één keer door. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Škorić is nu in balbezit. Škorić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Magheru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cheimonetos geeft de bal voor. Floriańczyk controleert de bal met de borst. Pedras bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap. Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KsC *1906 43%, Polonia 1912 Leszno 57%.
KsC *1906 - Polonia 1912 Leszno 6:0