Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torquay United Rycerze, którzy mówią Ni
5-3-2 Tactiek 1
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 53.3
solide Schieten redelijk
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto passt de bal met de wreef. Śmieszek met een sublieme pass. Lustü probeert de bal aan de voet te houden. Lustü draait met de bal, schiet en ... Knowles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Dulea geeft een lange en hoge pass. Trepto kopt de bal weg. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier haalt uit met een fantastische trap. Miękus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Rycerze, którzy mówią Ni 1:0

25e minuut.
Ruczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński geeft de bal voor. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Lustü raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maggiolli komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Szmek kopt de bal weg. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek geeft een hoge lob. Maggiolli is nu in balbezit. Maggiolli haalt uit met een fantastische trap. Knowles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Farofeiro kopt de bal weg. Śmieszek heeft problemen om de bal te vangen. Śmieszek geeft de bal voor. Maggiolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggiolli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 61%, Rycerze, którzy mówią Ni 39%.
FC Torquay United - Rycerze, którzy mówią Ni 1:0

46e minuut.
Guzón komt het veld opgelopen. Sutryk komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Szmek is nu in balbezit. Szmek passt de bal zonder na te denken. Sutryk is nu in balbezit. Guzón is nu in balbezit. Guzón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek passt de bal met de wreef. Twierkowski speelt de bal door. Oppizi is nu in balbezit. Oppizi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Torquay United - Rycerze, którzy mówią Ni 1:1

65e minuut.
Ochojski passt de bal in één keer door. Jans rent richting de bal. Twierkowski met een sublieme pass. Maggiolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggiolli draait met de bal, schiet en ... Knowles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Guzón kopt de bal weg. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierka rent richting de bal. Guzón verovert de bal door een tackle van achteren. Guzón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Maggiolli de bal. Bonzinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzinho geeft de bal voor. Guzón is nu in balbezit. Guzón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 60%, Rycerze, którzy mówią Ni 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Torquay United - Rycerze, którzy mówią Ni 1:1