Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC POGROMCY FC Naród Legnicki
3-5-2 nowa Tactiek 5WD
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 47.6
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


11e minuut.
Gadau probeert naar een medespeler te passen. Bejan is nu in balbezit. Hovsepyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak verovert de bal door een tackle van achteren. Druciak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kekseler met een sublieme pass. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak geeft de bal voor. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel. Mroczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hovsepyan rent richting de bal. Druciak verovert de bal door een tackle van achteren. Druciak draait met de bal, schiet en ... Mroczek bokst de bal weg.

38e minuut.
Ramalho met een snelle inworp. Bejan is nu in balbezit. Bejan probeert naar een medespeler te passen. Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
González Peláez passt de bal in één keer door. Meiri rent richting de bal. Meiri met een sublieme pass. Oneda heeft problemen om de bal te vangen. Oneda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Gadau verovert de bal door een tackle van achteren. Acanda rent richting de bal. Acanda geeft de bal voor. Nymoen geeft een hoge lob. González Peláez krijgt zijn hoofd ertegen. Kotkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 52%, FC Naród Legnicki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC POGROMCY - FC Naród Legnicki 0:0

52e minuut.
Butulan geeft een lange en hoge pass. Daar is Janczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczarek passt de bal in één keer door. Druciak is nu in balbezit. Druciak haalt uit met een fantastische trap. Mroczek bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Reppen de bal onder controle te krijgen. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - FC Naród Legnicki 1:0

54e minuut.
Acanda probeert naar een medespeler te passen. Meiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczarek maakt een afschuwelijke overtreding. Meiri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Janczarek is nu in balbezit. Janczarek passt de bal in één keer door. Druciak heeft problemen om de bal te vangen. Druciak draait met de bal, schiet en ... Mroczek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Řepík passt de bal met de wreef. González Peláez is nu in balbezit. González Peláez passt de bal in één keer door. Oneda is nu in balbezit. Oneda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu geeft de bal voor. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak schiet op doel. Mroczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - FC Naród Legnicki 2:0

82e minuut.
Inworp. Lesana komt het veld opgelopen. Kanevsky komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bejan met een sublieme pass. Daar is Kekseler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kekseler probeert naar een medespeler te passen. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gadau is nu in balbezit. Gadau passt de bal met de wreef. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - FC Naród Legnicki 3:0

88e minuut.
Mosiej is nu in balbezit. Mosiej passt de bal met de wreef. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Kekseler is nu in balbezit. Kanevsky verovert de bal door een tackle van achteren. Bejan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bejan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 45%, FC Naród Legnicki 55%.
FC POGROMCY - FC Naród Legnicki 3:0