Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Naród Legnicki FC POGROMCY
5WD Tactiek 3-5-2 nowa
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 53.9
solid Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosobucki met een sublieme pass. Hovsepyan is nu in balbezit. Druciak rent richting de bal. Druciak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Oneda speelt de bal door. Gadau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadau geeft een lange en hoge pass. Druciak rent richting de bal. Druciak schiet op doel. Kuiper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Gadau verovert de bal door een tackle van achteren. Nusco begaat een overtreding. Gadau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gadau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reppen heeft problemen om de bal te vangen. Druciak is nu in balbezit. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
bin Razalim geeft de bal voor. Mosiej kopt de bal weg. Ramalho met een sublieme pass. Daar is Druciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Druciak haalt uit met een fantastische trap. Kuiper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kosobucki rent richting de bal. Nusco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusco passt de bal zonder na te denken. Meiri is nu in balbezit. Meiri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Szczutowski is nu in balbezit. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... Kuiper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FC POGROMCY 0:1

18e minuut.
Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosobucki onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janczarek. Janczarek krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bejan speelt de bal door. Druciak is nu in balbezit. Kekseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Kuiper maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FC POGROMCY 0:2

21e minuut.
Butulan geeft een lange en hoge pass. Mosiej kopt de bal weg. Bejan probeert naar een medespeler te passen. Druciak is nu in balbezit. Druciak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Meiri rent richting de bal. Meiri passt de bal zonder na te denken. Oneda is nu in balbezit. Oneda schiet op doel. Kotkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FC POGROMCY 1:2

25e minuut.
Inworp. Ramalho met een snelle inworp. Bejan is nu in balbezit. Bejan geeft een lange en hoge pass. Druciak maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuiper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczutowski krijgt zijn hoofd ertegen. Kuiper bokst de bal weg.

32e minuut.
Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski passt de bal met de wreef. Druciak rent richting de bal. Druciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FC POGROMCY 1:3

36e minuut.
Szczutowski kopt de bal weg. Hovsepyan probeert de bal aan de voet te houden. Druciak is nu in balbezit. Druciak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 65%, FC POGROMCY 35%.
FC Naród Legnicki - FC POGROMCY 1:3

46e minuut.
Cilibeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crăciun komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mosiej maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bejan kopt de bal weg. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak haalt uit met een fantastische trap. Kuiper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FC POGROMCY 1:4

60e minuut.
Meiri kopt de bal weg. Kosobucki rent richting de bal. Janczarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janczarek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Kosobucki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nusco de bal. Nusco geeft de bal voor. Oneda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FC POGROMCY 2:4

68e minuut.
Bejan met een sublieme pass. Ramalho is nu in balbezit. Ramalho passt de bal in één keer door. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nusco is nu in balbezit. Kekseler onderschept slim de pass. Kekseler passt de bal in één keer door. Druciak rent richting de bal. Druciak schiet op doel. Kuiper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ramalho is nu in balbezit. Ramalho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Butulan de bal. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ramalho kopt de bal weg. bin Razalim rent richting de bal. Szczutowski maakt een afschuwelijke overtreding. Szczutowski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Unidos rent richting de bal. Bejan onderschept slim de pass. Butulan probeert naar een medespeler te passen. Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosobucki draait met de bal, schiet en ... Kotkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotkov met een sublieme pass. Druciak kopt de bal weg. Bejan rent richting de bal. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Kuiper probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Kanevsky komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Szczutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reppen is nu in balbezit. Szczutowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczutowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Druciak passt de bal zonder na te denken. Nymoen is nu in balbezit. Nymoen passt de bal in één keer door. Oneda is nu in balbezit. Oneda schiet op doel. Kotkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FC POGROMCY 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 56%, FC POGROMCY 44%.
FC Naród Legnicki - FC POGROMCY 3:4