Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KsC *1906 Blinders
KS:) Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 23.1
excellent Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zagdański is nu in balbezit. Bucurică rent richting de bal. Meczecki is nu in balbezit. Bucurică onderschept slim de pass. Bucurică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 1:0

5e minuut.
Cheimonetos onderschept slim de pass. Cheimonetos geeft de bal voor. Siradze rent richting de bal. Siradze draait met de bal, schiet en ... Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 2:0

8e minuut.
Dziwisz passt de bal in één keer door. Siradze rent richting de bal. Siradze passt de bal met de wreef. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 3:0

12e minuut.
Pizzuto rent richting de bal. Pizzuto passt de bal in één keer door. Bucurică rent richting de bal. Bucurică schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pałkowski de bal onder controle te krijgen. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Dziwisz heeft problemen om de bal te vangen. Dziwisz geeft een lange en hoge pass. Meczecki heeft problemen om de bal te vangen. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheimonetos met een snelle inworp. Pizzuto geeft de bal voor. Bucurică maakt een snoekduik en kopt de bal. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Siradze rent richting de bal. Siradze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 4:0

16e minuut.
Bucurică rent richting de bal. Bucurică schiet op doel. Pałkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 5:0

19e minuut.
Cheimonetos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheimonetos met een sublieme pass. Siradze rent richting de bal. Siradze haalt uit met een fantastische trap. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pałkowski met een harde bal richting middenveld. Matušek kopt de bal weg. Daar is Bucurică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bryński trapt de bal weg. Matušek kopt de bal weg. Siradze rent richting de bal. Siradze geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Siradze rent richting de bal. Siradze geeft een hoge lob. Zagdański kopt de bal weg. Bucurică heeft problemen om de bal te vangen. Bucurică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 6:0

25e minuut.
Matušek passt de bal met de wreef. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwisz heeft problemen om de bal te vangen. Dziwisz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 7:0

28e minuut.
Hejmej speelt de bal door. Cheimonetos is nu in balbezit. Cheimonetos met een sublieme pass. Bucurică rent richting de bal. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pizzuto heeft problemen om de bal te vangen. Pizzuto geeft een hoge lob. Siradze kopt de bal weg. Klungelig pakt Bucurică de bal. Bucurică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 8:0

33e minuut.
Cheimonetos passt de bal met de wreef. Pizzuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzuto met een sublieme pass. Klungelig pakt Bucurică de bal. Bucurică draait met de bal, schiet en ... Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 9:0

38e minuut.
Daar is Dziwisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzuto is nu in balbezit. Pizzuto speelt de bal door. Siradze rent richting de bal. Siradze haalt uit met een fantastische trap. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 10:0

40e minuut.
Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheimonetos rent richting de bal. Cheimonetos passt de bal zonder na te denken. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Matušek kopt de bal weg. Zrywacz heeft problemen om de bal te vangen. Siradze is nu in balbezit. Daar is Siradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siradze draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KsC *1906 31%, Blinders 69%.
KsC *1906 - Blinders 11:0

47e minuut.
Zagdański onderschept slim de pass. Cheimonetos verovert de bal door een tackle van achteren. Cheimonetos met een sublieme pass. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze haalt uit met een fantastische trap. Bryński bokst de bal weg.

48e minuut.
Matušek passt de bal zonder na te denken. Dziwisz speelt de bal door. Daar is Siradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siradze draait met de bal, schiet en ... Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 12:0

49e minuut.
Pestka passt de bal in één keer door. Inworp. Dziwisz met de inworp. Matušek rent richting de bal. Matušek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Siradze passt de bal met de wreef. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică passt de bal in één keer door. Siradze is nu in balbezit. Siradze draait met de bal, schiet en ... Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Belu verovert de bal door een tackle van achteren. Belu geeft een hoge lob. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze draait met de bal, schiet en ... Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 13:0

55e minuut.
Pizzuto passt de bal in één keer door. Siradze is nu in balbezit. Siradze geeft een hoge lob. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen. Pizzuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzuto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Siradze de bal. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze is nu in balbezit. Siradze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 14:0

61e minuut.
Matušek is nu in balbezit. Matušek passt de bal met de wreef. Siradze is nu in balbezit. Pizzuto is nu in balbezit. Pizzuto haalt uit met een fantastische trap. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 15:0

65e minuut.
Siradze rent richting de bal. Siradze passt de bal met de wreef. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică schiet op doel. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 16:0

67e minuut.
Dziwisz speelt de bal door. Matušek is nu in balbezit. Matušek geeft de bal voor. Bucurică kopt de bal weg. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siradze schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 17:0

69e minuut.
Klungelig pakt Cheimonetos de bal. Cheimonetos passt de bal zonder na te denken. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică draait met de bal, schiet en ... Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 18:0

72e minuut.
Cheimonetos rent richting de bal. Cheimonetos met een sublieme pass. Bucurică rent richting de bal. Bucurică schiet op doel. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Siradze passt de bal met de wreef. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz probeert naar een medespeler te passen. Siradze is nu in balbezit. Siradze draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Matušek probeert naar een medespeler te passen. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzuto speelt de bal door. Siradze is nu in balbezit. Siradze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 19:0

82e minuut.
Inworp. Cheimonetos met een snelle inworp. Pizzuto speelt de bal door. Siradze is nu in balbezit. Siradze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 20:0

85e minuut.
Klungelig pakt Cheimonetos de bal. Cheimonetos geeft een lange en hoge pass. Siradze met een sublieme pass. Daar is Bucurică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucurică schiet op doel. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bucurică rent richting de bal. Bucurică draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Siradze de bal. Siradze haalt uit met een fantastische trap. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 21:0

87e minuut.
Cheimonetos rent richting de bal. Cheimonetos probeert naar een medespeler te passen. Pizzuto speelt de bal door. Bucurică rent richting de bal. Bucurică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - Blinders 22:0

89e minuut.
Bucurică probeert de bal aan de voet te houden. Pizzuto is nu in balbezit. Pizzuto passt de bal in één keer door. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KsC *1906 18%, Blinders 82%.
KsC *1906 - Blinders 22:0