Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blinders KsC *1906
Normal Tactiek KS:)
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 47
weak Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Zagdański rent richting de bal. Cheimonetos onderschept slim de pass. Cheimonetos passt de bal zonder na te denken. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk draait met de bal, schiet en ... Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Cheimonetos rent richting de bal. Cheimonetos geeft een hoge lob. Bucurică rent richting de bal. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zagdański is nu in balbezit. Cheimonetos onderschept slim de pass. Cheimonetos met een sublieme pass. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică draait met de bal, schiet en ... Bryński bokst de bal weg.

8e minuut.
Pałkowski probeert naar een medespeler te passen. Hejmej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pizzuto rent richting de bal. Pizzuto geeft een hoge lob. Floriańczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică passt de bal in één keer door. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk schiet op doel. Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivancioiu met een snelle inworp. Pizzuto speelt de bal door. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Wołodyjowski heeft problemen om de bal te vangen. Cheimonetos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Meczecki de bal onder controle te krijgen. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:2

14e minuut.
Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk met een sublieme pass. Bucurică rent richting de bal. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivancioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pizzuto geeft een lange en hoge pass. Daar is Bucurică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucurică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:3

20e minuut.
Meczecki onderschept slim de pass. Wołodyjowski geeft een lange en hoge pass. Floriańczyk is nu in balbezit. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap. Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:4

21e minuut.
Wołodyjowski met een sublieme pass. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu geeft een hoge lob. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pałkowski trapt de bal weg van het doel. Cheimonetos kopt de bal weg. Floriańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Floriańczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:5

24e minuut.
Meczecki probeert de bal aan de voet te houden. Bucurică rent richting de bal. Floriańczyk rent richting de bal. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pestka passt de bal met de wreef. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu probeert naar een medespeler te passen. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică draait met de bal, schiet en ... Bryński bokst de bal weg.

35e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Pizzuto onderschept slim de pass. Pizzuto met een sublieme pass. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bryński probeert naar een medespeler te passen. Pizzuto kopt de bal weg. Floriańczyk probeert de bal met de borst te controleren. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wołodyjowski geeft een lange en hoge pass. Zrywacz speelt de bal door. Ivancioiu heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu geeft een hoge lob. Bucurică maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:6

40e minuut.
Ivancioiu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hejmej de bal onder controle te krijgen. Wołodyjowski speelt de bal door. Bucurică rent richting de bal. Bucurică schiet op doel. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Zagdański kopt de bal weg. Pestka controleert de bal met de borst. Dziwisz is nu in balbezit. Pestka verovert de bal door een tackle van achteren. Pestka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Belu speelt de bal door. Cheimonetos rent richting de bal. Cheimonetos geeft een lange en hoge pass. Daar is Bucurică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 83%, KsC *1906 17%.
Blinders - KsC *1906 0:6

48e minuut.
Hejmej probeert de bal met de borst te controleren. Ivancioiu met een sublieme pass. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:7

50e minuut.
Cheimonetos speelt de bal door. Daar is Pałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucurică rent richting de bal. Bucurică schiet op doel. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:8

53e minuut.
Inworp. Ivancioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pizzuto met een sublieme pass. Floriańczyk is nu in balbezit. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Floriańczyk met een sublieme pass. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică onderschept slim de pass. Bucurică schiet op doel. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:9

57e minuut.
Bucurică is nu in balbezit. Bucurică passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Floriańczyk de bal. Floriańczyk schiet op doel. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:10

59e minuut.
Cheimonetos is nu in balbezit. Cheimonetos passt de bal in één keer door. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pawełczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:11

62e minuut.
Pizzuto is nu in balbezit. Pizzuto passt de bal zonder na te denken. Wołodyjowski heeft problemen om de bal te vangen. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Pizzuto probeert de bal met de borst te controleren. Pizzuto speelt de bal door. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:12

68e minuut.
Cheimonetos met een sublieme pass. Zagdański is nu in balbezit. Cheimonetos met een sublieme pass. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pestka kopt de bal weg. Knowles is nu in balbezit. Knowles geeft de bal voor. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk schiet op doel. De bal raakt de paal. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski geeft de bal voor. Cheimonetos is nu in balbezit. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:13

75e minuut.
Bucurică verovert de bal door een tackle van achteren. Cheimonetos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheimonetos geeft een hoge lob. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Bryński bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Belu is nu in balbezit. Belu geeft een hoge lob. Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk schiet op doel. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Knowles onderschept slim de pass. Knowles geeft een lange en hoge pass. Hejmej met een sublieme pass. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:14

82e minuut.
Klungelig pakt Bucurică de bal. Bucurică passt de bal met de wreef. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap. Pawełczyk probeert de bal aan de voet te houden. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:15

84e minuut.
Bucurică kopt de bal weg. Cheimonetos heeft problemen om de bal te vangen. Cheimonetos passt de bal in één keer door. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică geeft een lange en hoge pass. Zrywacz kopt de bal weg. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - KsC *1906 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 79%, KsC *1906 21%.
Blinders - KsC *1906 0:16