Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavica Wrocław Polonia 1912 Leszno
kra Tactiek 433
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 46.8
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Doktor speelt de bal door. Hutton is nu in balbezit. Hutton passt de bal in één keer door. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Polonia 1912 Leszno 1:0

6e minuut.
Vynck met een sublieme pass. Hutton is nu in balbezit. Hutton probeert naar een medespeler te passen. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff schiet op doel. Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz met een sublieme pass. Vynck speelt de bal door. Hutton is nu in balbezit. Hutton draait met de bal, schiet en ... Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wulff maakt een snoekduik en kopt de bal. Huzmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Dauer passt de bal zonder na te denken. Doktor probeert naar een medespeler te passen. Wulff rent richting de bal. Wulff schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bankov de bal onder controle te krijgen. Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hutton rent richting de bal. Hutton draait met de bal, schiet en ... Huzmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Polonia 1912 Leszno 2:0

23e minuut.
Pedras bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vynck is nu in balbezit. Vynck speelt de bal door. Wulff is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Engonga geeft de bal voor. Damasceno kopt de bal weg. Inworp. Dauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doktor geeft een lange en hoge pass. Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wulff rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dauer passt de bal met de wreef. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bankov ... Strafschop! Hutton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hutton legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Huzmi bokst de bal weg. Wulff rent richting de bal. Wulff geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pedras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vynck met een snelle inworp. Wulff rent richting de bal. Wulff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 36%, Polonia 1912 Leszno 64%.
Slavica Wrocław - Polonia 1912 Leszno 2:0

47e minuut.
Huzmi probeert naar een medespeler te passen. Dauer kopt de bal weg. Hutton kan de bal niet met de borst controleren. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Huzmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Polonia 1912 Leszno 3:0

49e minuut.
Vynck passt de bal met de wreef. Doktor speelt de bal door. Wulff is nu in balbezit. Wulff schiet op doel. Huzmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Polonia 1912 Leszno 4:0

51e minuut.
Wulff is nu in balbezit. Wulff passt de bal zonder na te denken. Dauer speelt de bal door. Hutton heeft problemen om de bal te vangen. Hutton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Wulff de bal. Pedras rent richting de bal. Wulff verovert de bal door een tackle van achteren. Wulff heeft problemen om de bal te vangen. Wulff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doktor rent richting de bal. Doktor passt de bal met de wreef. Hutton rent richting de bal. Hutton draait met de bal, schiet en ... Huzmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Polonia 1912 Leszno 5:0

62e minuut.
Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Wulff is nu in balbezit. Wulff speelt de bal door. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Polonia 1912 Leszno 6:0

68e minuut.
Doktor rent richting de bal. Doktor probeert naar een medespeler te passen. Wulff is nu in balbezit. Wulff haalt uit met een fantastische trap. Huzmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Polonia 1912 Leszno 7:0

73e minuut.
Acanda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hutton is nu in balbezit. Hutton speelt de bal door. Wulff rent richting de bal. Wulff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Wulff onderschept slim de pass. Wulff passt de bal met de wreef. Hutton is nu in balbezit. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Huzmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Polonia 1912 Leszno 8:0

76e minuut.
Klungelig pakt Škvir de bal. Acanda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škvir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bożek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wulff kopt de bal weg. Dauer is nu in balbezit. Hutton is nu in balbezit. Hutton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Huzmi met een harde bal richting middenveld. Vynck rent richting de bal. Vynck passt de bal zonder na te denken. Wulff rent richting de bal. Wulff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dauer passt de bal in één keer door. Doktor bereikt de bal nog maar net als eerste. Doktor geeft een lange en hoge pass. Wulff rent richting de bal. Wulff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bankov met een sublieme pass. Sendon heeft problemen om de bal te vangen. Vynck speelt de bal door. Doktor heeft problemen om de bal te vangen. Doktor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 22%, Polonia 1912 Leszno 78%.
Slavica Wrocław - Polonia 1912 Leszno 8:0