Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia 1912 Leszno Slavica Wrocław
433 Tactiek kra
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 59.2
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Škvir verovert de bal door een tackle van achteren. Škvir passt de bal zonder na te denken. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff passt de bal zonder na te denken. Bankov onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vynck geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ghinescu kopt de bal weg. Huzmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bankov kan de bal niet met de borst controleren. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Slavica Wrocław 0:1

9e minuut.
Vynck probeert naar een medespeler te passen. Wulff heeft problemen om de bal te vangen. Wulff geeft de bal voor. Hutton is nu in balbezit. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Dauer rent richting de bal. Dauer geeft een hoge lob. Ghinescu probeert de bal aan de voet te houden. Hutton is nu in balbezit. Hutton draait met de bal, schiet en ... Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bankov onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vynck geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ghinescu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hutton rent richting de bal. Hutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Slavica Wrocław 0:2

17e minuut.
Huzmi trapt de bal weg. Dauer kopt de bal weg. Daar is Hutton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doktor bereikt de bal nog maar net als eerste. Doktor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dauer met de inworp. Damasceno rent richting de bal. Doktor verovert de bal door een tackle van achteren. Doktor geeft een hoge lob. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Slavica Wrocław 0:3

30e minuut.
Vynck probeert naar een medespeler te passen. Ghinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Doktor rent richting de bal. Doktor draait met de bal, schiet en ... Huzmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Rędzina de bal onder controle te krijgen. Wulff rent richting de bal. Wulff passt de bal in één keer door. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Slavica Wrocław 0:4

39e minuut.
Dauer met de inworp. Doktor bereikt de bal nog maar net als eerste. Doktor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wulff de bal. Wulff draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Vynck probeert naar een medespeler te passen. Hutton is nu in balbezit. Wulff is nu in balbezit. Hutton rent richting de bal. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Pedras geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vynck met een snelle inworp. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff draait met de bal, schiet en ... Huzmi bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Bankov de bal onder controle te krijgen. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bankov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 76%, Slavica Wrocław 24%.
Polonia 1912 Leszno - Slavica Wrocław 0:4

47e minuut.
Wulff is nu in balbezit. Wulff probeert naar een medespeler te passen. Doktor met een sublieme pass. Hutton is nu in balbezit. Hutton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Wulff geeft de bal voor. Daar is Damasceno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutton is nu in balbezit. Hutton draait met de bal, schiet en ... Ghinescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vynck neemt de hoekschop. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Dauer de bal. Dauer probeert naar een medespeler te passen. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff schiet op doel. Huzmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Slavica Wrocław 0:5

56e minuut.
de Vilhena met een sublieme pass. Vynck rent richting de bal. Vynck passt de bal met de wreef. Wulff is nu in balbezit. Wulff draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Slavica Wrocław 0:6

58e minuut.
Hutton is nu in balbezit. Bankov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hutton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dauer komt bij de bal en schiet. Wulff krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Slavica Wrocław 0:7

60e minuut.
Wulff passt de bal in één keer door. Hutton is nu in balbezit. Hutton passt de bal met de wreef. Doktor rent richting de bal. Doktor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei probeert naar een medespeler te passen. Škorić probeert naar een medespeler te passen. Acanda rent richting de bal. Acanda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu geeft een lange en hoge pass. Doktor speelt de bal door. Hutton rent richting de bal. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Huzmi bokst de bal weg.

74e minuut.
Doktor rent richting de bal. Doktor passt de bal met de wreef. Hutton rent richting de bal. Hutton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Slavica Wrocław 0:8

77e minuut.
Škvir geeft een hoge lob. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff passt de bal zonder na te denken. Hutton is nu in balbezit. Hutton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Doktor is nu in balbezit. Doktor passt de bal met de wreef. Hutton is nu in balbezit. Hutton geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Wulff passt de bal met de wreef. Doktor rent richting de bal. Ghinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Hutton rent richting de bal. Hutton schiet op doel. Huzmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wulff is nu in balbezit. Wulff haalt uit met een fantastische trap. Huzmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Slavica Wrocław 0:9

85e minuut.
Doktor is nu in balbezit. Doktor passt de bal in één keer door. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton draait met de bal, schiet en ... Huzmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Slavica Wrocław 0:10

87e minuut.
Bankov geeft een lange en hoge pass. Kaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acanda krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Daar is Hutton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Wulff is nu in balbezit. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Huzmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wulff rent richting de bal. Wulff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Slavica Wrocław 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 70%, Slavica Wrocław 30%.
Polonia 1912 Leszno - Slavica Wrocław 0:11