Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torquay United Slavica Wrocław
5-3-2 Tactiek kra
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 56.9
good Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Ruczyński met een sublieme pass. Trepto heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruiz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Vynck geeft een hoge lob. Yarmash rent richting de bal. Wulff verovert de bal door een tackle van achteren. Wulff schiet op doel. Zvoral werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Slavica Wrocław 0:1

21e minuut.
Bożek met een sublieme pass. Vynck probeert naar een medespeler te passen. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff haalt uit met een fantastische trap. Zvoral probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

22e minuut.
Obermeier met een sublieme pass. Carrillo Pendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński met een sublieme pass. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek geeft een lange en hoge pass. Fadlaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Dauer passt de bal zonder na te denken. Vynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vynck passt de bal met de wreef. Doktor bereikt de bal nog maar net als eerste. Doktor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sałek rent richting de bal. Sałek speelt de bal door. Carrillo Pendas speelt de bal door. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trepto is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton geeft de bal voor. Wulff is nu in balbezit. Wulff draait met de bal, schiet en ... Zvoral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Slavica Wrocław 0:2

43e minuut.
Wulff is nu in balbezit. Hutton rent richting de bal. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton is nu in balbezit. Hutton schiet op doel. Zvoral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 61%, Slavica Wrocław 39%.
FC Torquay United - Slavica Wrocław 0:2

46e minuut.
Yarmash geeft de bal voor. Sałek rent richting de bal. Sałek passt de bal met de wreef. Trepto is nu in balbezit. Trepto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Carrillo Pendas speelt de bal door. Amatrudo geeft een lange en hoge pass. Vynck rent richting de bal. Vynck geeft een lange en hoge pass. Hutton maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Dauer is nu in balbezit. Dauer geeft een hoge lob. Doktor bereikt de bal nog maar net als eerste. Doktor haalt uit met een fantastische trap. Zvoral werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sałek met een snelle inworp. Ruczyński speelt de bal door. Sałek is nu in balbezit. Sałek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fadlaoui met een sublieme pass. Dauer kopt de bal weg. Doktor rent richting de bal. Doktor geeft de bal voor. Hutton maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sałek is nu in balbezit. Inworp. Sałek met een snelle inworp. Ruczyński rent richting de bal. Ruczyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vynck rent richting de bal. Vynck geeft een hoge lob. Ruder heeft problemen om de bal te vangen. Hutton rent richting de bal. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Zvoral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Inworp. Sałek met een snelle inworp. Ruczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński probeert naar een medespeler te passen. Sałek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 46%, Slavica Wrocław 54%.
FC Torquay United - Slavica Wrocław 0:2