Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavica Wrocław FC Torquay United
kra Tactiek 5-3-2
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Dulea kopt de bal weg. Carrillo Pendas kan de bal niet met de borst controleren. Dauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dauer krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff verovert de bal door een tackle van achteren. Wulff draait met de bal, schiet en ... Zvoral werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC Torquay United 1:0

14e minuut.
Amatrudo onderschept slim de pass. Amatrudo geeft een lange en hoge pass. Hutton kopt de bal weg. Wulff rent richting de bal. Wulff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Obermeier controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kaloğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Wulff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wulff schiet op doel. Zvoral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kanischev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vynck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wulff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wulff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Amatrudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amatrudo geeft een lange en hoge pass. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Zvoral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC Torquay United 2:0

34e minuut.
Bożek rent richting de bal. Trepto onderschept slim de pass. Trepto passt de bal met de wreef. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauer met een sublieme pass. Wulff is nu in balbezit. Wulff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC Torquay United 3:0

42e minuut.
Trepto kan de bal niet met de borst controleren. Obermeier is nu in balbezit. Trepto rent richting de bal. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Carrillo Pendas rent richting de bal. Carrillo Pendas geeft een hoge lob. Vynck probeert naar een medespeler te passen. Wulff is nu in balbezit. Wulff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Sutryk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 56%, FC Torquay United 44%.
Slavica Wrocław - FC Torquay United 3:0

50e minuut.
Carrillo Pendas passt de bal zonder na te denken. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha probeert naar een medespeler te passen. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui bokst de bal weg. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC Torquay United 3:1

53e minuut.
Doktor is nu in balbezit. Dulea onderschept slim de pass. Dulea geeft een lange en hoge pass. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui bokst de bal weg.

55e minuut.
Klungelig pakt Vynck de bal. de Vilhena rent richting de bal. de Vilhena geeft de bal voor. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC Torquay United 4:1

58e minuut.
Ruczyński met een snelle inworp. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha passt de bal in één keer door. Ruczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Carrillo Pendas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szmek komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Amatrudo geeft de bal voor. Hutton kopt de bal weg. Zorya heeft problemen om de bal te vangen. Wulff rent richting de bal. Wulff geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hutton rent richting de bal. Hutton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC Torquay United 5:1

72e minuut.
Škvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk is nu in balbezit. Škvir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Škvir krijgt een gele kaart. Sutryk raakt geblesseerd tijdens het duel. Trepto neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC Torquay United 5:2

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dauer met een snelle inworp. Doktor is nu in balbezit. Doktor geeft een lange en hoge pass. Wulff springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wulff passt de bal met de wreef. Vynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vynck passt de bal in één keer door. Wulff heeft problemen om de bal te vangen. Wulff schiet op doel. Zvoral bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC Torquay United 6:2

88e minuut.
Wulff rent richting de bal. Wulff geeft een lange en hoge pass. Daar is Dulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutton is nu in balbezit. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Zvoral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC Torquay United 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 52%, FC Torquay United 48%.
Slavica Wrocław - FC Torquay United 7:2