Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blinders FC POGROMCY
Normal Tactiek 3-5-2 nowa
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 31.7
weak Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Pestka met een sublieme pass. Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić onderschept slim de pass. Kosančić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Meczecki is nu in balbezit. Jitrnice onderschept slim de pass. Jitrnice probeert naar een medespeler te passen. Kosančić is nu in balbezit. Kosančić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jitrnice rent richting de bal. Hejmej begaat een overtreding. Jitrnice is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jitrnice met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Nooitmeer de bal. Kosančić is nu in balbezit. Kosančić draait met de bal, schiet en ... Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC POGROMCY 0:1

7e minuut.
Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan geeft een lange en hoge pass. Pawełczyk kan de bal niet met de borst controleren. Nooitmeer rent richting de bal. Nooitmeer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Karpuzov kopt de bal weg. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej rent richting de bal. Kosančić onderschept slim de pass. Kosančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC POGROMCY 0:2

32e minuut.
Pestka met een sublieme pass. Radan is nu in balbezit. Radan passt de bal zonder na te denken. Kosančić rent richting de bal. Kosančić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Połącarz heeft problemen om de bal te vangen. Połącarz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nooitmeer de bal onder controle te krijgen. Kosančić rent richting de bal. Kosančić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nooitmeer schiet op doel. Pałkowski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yakışan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kosančić krijgt zijn hoofd ertegen. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pawełczyk geeft een hoge lob. Roman rent richting de bal. Minoccheri verovert de bal door een tackle van achteren. Minoccheri met een sublieme pass. Kosančić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 74%, FC POGROMCY 26%.
Blinders - FC POGROMCY 0:2

51e minuut.
Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Minoccheri onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meczecki. Meczecki krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Minoccheri met een sublieme pass. Nooitmeer rent richting de bal. Nooitmeer passt de bal zonder na te denken. Kosančić is nu in balbezit. Kosančić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Yakışan geeft een hoge lob. Hejmej kopt de bal weg. Saaresmaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kraj rent richting de bal. Kraj draait met de bal, schiet en ... Czartoryski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Minoccheri met een sublieme pass. Jitrnice rent richting de bal. Jitrnice passt de bal in één keer door. Nooitmeer is nu in balbezit. Nooitmeer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC POGROMCY 0:3

77e minuut.
Radan rent richting de bal. Radan geeft een hoge lob. Zagdański heeft problemen om de bal te vangen. Nooitmeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooitmeer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - FC POGROMCY 0:4

83e minuut.
Połącarz geeft de bal voor. Kraj is nu in balbezit. Minoccheri is nu in balbezit. Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Radan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kosančić de bal onder controle te krijgen. Kosančić haalt uit met een fantastische trap. Yakışan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Minoccheri passt de bal zonder na te denken. Pestka met een sublieme pass. Zrywacz probeert de bal aan de voet te houden. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 55%, FC POGROMCY 45%.
Blinders - FC POGROMCY 0:4