Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC POGROMCY Blinders
3-5-2 nowa Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 22.5
solid Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bryński met een harde bal richting middenveld. Radan kopt de bal weg. Druciak rent richting de bal. Druciak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Meczecki onderschept slim de pass. Nooitmeer verovert de bal door een tackle van achteren. Nooitmeer probeert naar een medespeler te passen. Druciak is nu in balbezit. Druciak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Blinders 1:0

25e minuut.
Pestka met een sublieme pass. Klungelig pakt Kraj de bal. Druciak rent richting de bal. Druciak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nooitmeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan verovert de bal door een tackle van achteren. Jitrnice onderschept slim de pass. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Daar is Wan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nooitmeer is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Meczecki ... Strafschop! Nooitmeer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nooitmeer kan niet meer verder spelen. Szczutowski komt het veld opgelopen. Jitrnice neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Radan is nu in balbezit. Radan passt de bal met de wreef. Druciak rent richting de bal. Druciak geeft een hoge lob. Szczutowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Wan de bal. Meczecki rent richting de bal. Druciak verovert de bal door een tackle van achteren. Druciak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Szczutowski onderschept slim de pass. Szczutowski probeert naar een medespeler te passen. Jitrnice is nu in balbezit. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitrnice is nu in balbezit. Szczutowski probeert naar een medespeler te passen. Druciak heeft problemen om de bal te vangen. Druciak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 37%, Blinders 63%.
FC POGROMCY - Blinders 1:0

46e minuut.
Pestka met een sublieme pass. Zrywacz geeft de bal voor. Meczecki heeft problemen om de bal te vangen. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Blinders 2:0

47e minuut.
Klungelig pakt Pestka de bal. Pestka passt de bal zonder na te denken. Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczutowski schiet op doel. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Druciak rent richting de bal. Druciak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bryński trapt de bal weg van het doel. Radan kopt de bal weg. Druciak rent richting de bal. Druciak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Druciak geeft een hoge lob. Wan kopt de bal weg. Hejmej controleert de bal met de borst. Druciak rent richting de bal. Druciak schiet op doel. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Wan rent richting de bal. Wan passt de bal in één keer door. Daar is Zakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakos geeft de bal voor. Szczutowski springt en kopt de bal. Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Blinders 3:0

69e minuut.
Minoccheri is nu in balbezit. Minoccheri geeft een lange en hoge pass. Druciak kopt de bal weg. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Radan passt de bal in één keer door. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak probeert naar een medespeler te passen. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Blinders 4:0

80e minuut.
Pawełczyk geeft de bal voor. Inworp. Radan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Druciak rent richting de bal. Druciak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Jitrnice de bal. Jitrnice passt de bal met de wreef. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Blinders 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 35%, Blinders 65%.
FC POGROMCY - Blinders 5:0