Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia 1912 Leszno Rycerze, którzy mówią Ni
433 Tactiek 1
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 56
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Büki is nu in balbezit. Büki passt de bal zonder na te denken. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 0:1

3e minuut.
Oppizi rent richting de bal. Oppizi geeft de bal voor. Rędzina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tököli is nu in balbezit. Tököli schiet op doel. Huzmi bokst de bal weg.

10e minuut.
Büki met een sublieme pass. Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski passt de bal zonder na te denken. Tököli is nu in balbezit. Tököli schiet op doel. Huzmi bokst de bal weg. Ghinescu probeert de bal met de borst te controleren. Lustü is nu in balbezit. Lustü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bankov onderschept slim de pass. Bankov geeft een lange en hoge pass. Jans geeft de bal voor. Tököli rent richting de bal. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Huzmi bokst de bal weg.

14e minuut.
Daar is Lustü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustü probeert naar een medespeler te passen. Damasceno is nu in balbezit. Tököli verovert de bal door een tackle van achteren. Tököli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 0:2

18e minuut.
Büki passt de bal met de wreef. Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski met een sublieme pass. Tököli is nu in balbezit. Tököli schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Ghinescu de bal. Huzmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski passt de bal in één keer door. Bankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü onderschept slim de pass. Lustü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kaczmarczak geeft een hoge lob. Tököli rent richting de bal. Tököli geeft een hoge lob. Lustü springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 0:3

28e minuut.
Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda haalt uit met een fantastische trap. Ochojski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sendon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acanda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 1:3

30e minuut.
Oppizi is nu in balbezit. Oppizi probeert naar een medespeler te passen. Büki geeft een hoge lob. Tököli is nu in balbezit. Tököli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 1:4

34e minuut.
Oppizi kopt de bal weg. Daar is Tököli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tököli passt de bal met de wreef. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Damasceno rent richting de bal. Damasceno passt de bal in één keer door. Twierkowski probeert naar een medespeler te passen. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Büki verovert de bal door een tackle van achteren. Büki geeft een lange en hoge pass. Tököli rent richting de bal. Tököli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 1:5

42e minuut.
Lustü is nu in balbezit. Lustü passt de bal in één keer door. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli draait met de bal, schiet en ... Ghinescu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Twierkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lustü maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 78%, Rycerze, którzy mówią Ni 22%.
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 1:6

48e minuut.
Lustü probeert naar een medespeler te passen. Twierkowski is nu in balbezit. Oppizi probeert naar een medespeler te passen. Tököli heeft problemen om de bal te vangen. Tököli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ghinescu met een sublieme pass. Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski speelt de bal door. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 1:7

54e minuut.
Oppizi kopt de bal weg. Lustü heeft problemen om de bal te vangen. Tököli is nu in balbezit. Lustü rent richting de bal. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 1:8

63e minuut.
Huot bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot passt de bal met de wreef. Bankov rent richting de bal. Lustü onderschept slim de pass. Lustü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Oppizi met een sublieme pass. Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski met een sublieme pass. Lustü is nu in balbezit. Lustü haalt uit met een fantastische trap. Huzmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tököli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 1:9

65e minuut.
Acanda probeert naar een medespeler te passen. Škorić heeft problemen om de bal te vangen. Lustü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lustü krijgt een gele kaart. Škorić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pedras met een snel genomen vrije trap. Acanda rent richting de bal. Acanda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Tököli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tököli schiet op doel. Huzmi bokst de bal weg.

73e minuut.
Twierkowski passt de bal in één keer door. Tököli heeft problemen om de bal te vangen. Tököli passt de bal zonder na te denken. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tököli speelt de bal door. Büki met een sublieme pass. Lustü is nu in balbezit. Lustü schiet op doel. Huzmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 1:10

87e minuut.
Klungelig pakt Büki de bal. Büki geeft een lange en hoge pass. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Huzmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Büki heeft problemen om de bal te vangen. Büki speelt de bal door. Bankov rent richting de bal. Lustü onderschept slim de pass. Lustü schiet op doel. Huzmi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 78%, Rycerze, którzy mówią Ni 22%.
Polonia 1912 Leszno - Rycerze, którzy mówią Ni 1:11