Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rycerze, którzy mówią Ni Polonia 1912 Leszno
1 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 45.4
good Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Jans verovert de bal door een tackle van achteren. Śmieszek met een sublieme pass. Oppizi probeert naar een medespeler te passen. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tököli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maggiolli komt het veld opgelopen. Maggiolli met de inworp. Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Huzmi trapt de bal weg van het doel. Oppizi kopt de bal weg. Maggiolli is nu in balbezit. Maggiolli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Polonia 1912 Leszno 1:0

12e minuut.
Śmieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Śmieszek geeft de bal voor. Daar is Bankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustü verovert de bal door een tackle van achteren. Lustü draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Lustü heeft problemen om de bal te vangen. Bankov begaat een overtreding. Lustü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oppizi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lustü maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Polonia 1912 Leszno 2:0

17e minuut.
Lustü speelt de bal door. Maggiolli rent richting de bal. Maggiolli haalt uit met een fantastische trap. Ghinescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Polonia 1912 Leszno 3:0

27e minuut.
Maggiolli is nu in balbezit. Maggiolli passt de bal zonder na te denken. Lustü rent richting de bal. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Polonia 1912 Leszno 4:0

38e minuut.
Lustü draait met de bal, schiet en ... Huzmi met een sublieme pass. Oppizi kopt de bal weg. Maggiolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggiolli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Damasceno geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twierkowski met de inworp. Oppizi geeft een hoge lob. Lustü maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 28%, Polonia 1912 Leszno 72%.
Rycerze, którzy mówią Ni - Polonia 1912 Leszno 4:0

46e minuut.
Kufrejski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Oppizi probeert naar een medespeler te passen. Maggiolli is nu in balbezit. Maggiolli passt de bal met de wreef. Twierkowski geeft een hoge lob. Lustü springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Huot passt de bal met de wreef. Twierkowski speelt de bal door. Śmieszek met een sublieme pass. Lustü rent richting de bal. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Polonia 1912 Leszno 5:0

57e minuut.
Kaczmarczak passt de bal in één keer door. Oppizi speelt de bal door. Bankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü verovert de bal door een tackle van achteren. Lustü draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Lustü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu is nu in balbezit. Lustü onderschept slim de pass. Lustü draait met de bal, schiet en ... Huzmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Polonia 1912 Leszno 6:0

58e minuut.
Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei geeft een hoge lob. Ochojski probeert de bal aan de voet te houden. Acanda rent richting de bal. Acanda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pedras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedras geeft de bal voor. Farofeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Farofeiro speelt de bal door. Twierkowski met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Polonia 1912 Leszno 7:0

63e minuut.
Lustü verovert de bal door een tackle van achteren. Lustü passt de bal in één keer door. Oppizi speelt de bal door. Maggiolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggiolli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lustü is nu in balbezit. Ghinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinescu geeft een hoge lob. Huot bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot geeft de bal voor. Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sendon zal de hoekschop nemen. Ochojski heeft problemen om de bal te vangen. Acanda rent richting de bal. Acanda schiet op doel. Kufrejski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Bankov kopt de bal weg. Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski passt de bal zonder na te denken. Maggiolli is nu in balbezit. Maggiolli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Twierkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Polonia 1912 Leszno 8:0

81e minuut.
Huot met een sublieme pass. Twierkowski speelt de bal door. Ghinescu is nu in balbezit. Maggiolli onderschept slim de pass. Maggiolli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Damasceno is nu in balbezit. Maggiolli verovert de bal door een tackle van achteren. Oppizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi draait met de bal, schiet en ... Huzmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Polonia 1912 Leszno 9:0

87e minuut.
Śmieszek probeert naar een medespeler te passen. Oppizi is nu in balbezit. Oppizi speelt de bal door. Lustü is nu in balbezit. Lustü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 24%, Polonia 1912 Leszno 76%.
Rycerze, którzy mówią Ni - Polonia 1912 Leszno 9:0