Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KsC *1906 FC Torquay United
KS:) Tactiek 5-3-2
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Dulea speelt de bal door. Trepto rent richting de bal. Rosocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trepto raakt geblesseerd tijdens het duel. Pereszlucha wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ivancioiu passt de bal in één keer door. Pizzuto is nu in balbezit. Pizzuto passt de bal zonder na te denken. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze haalt uit met een fantastische trap. Zvoral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ivancioiu kopt de bal weg. Pizzuto heeft problemen om de bal te vangen. Pizzuto speelt de bal door. Bucurică rent richting de bal. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. Zvoral bokst de bal weg. Siradze rent richting de bal. Siradze draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zvoral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Yarmash kopt de bal weg. Carrillo Pendas heeft problemen om de bal te vangen. Carrillo Pendas met een sublieme pass. Obermeier is nu in balbezit. Obermeier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarmash rent richting de bal. Siradze onderschept slim de pass. Siradze draait met de bal, schiet en ... Zvoral werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bonzinho geeft een hoge lob. Obermeier kopt de bal weg. Daar is Rosocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trepto is nu in balbezit. Trepto haalt uit met een fantastische trap. Magheru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pizzuto passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu geeft de bal voor. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KsC *1906 40%, FC Torquay United 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KsC *1906 - FC Torquay United 0:0

46e minuut.
Szmek komt het veld opgelopen. Sutryk komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Cheimonetos heeft problemen om de bal te vangen. Szmek is nu in balbezit. Szmek passt de bal zonder na te denken. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Belu verovert de bal door een tackle van achteren. Belu geeft een lange en hoge pass. Cheimonetos speelt de bal door. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Rosocha met een sublieme pass. Pizzuto met een sublieme pass. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu passt de bal met de wreef. Siradze rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha passt de bal met de wreef. Trepto rent richting de bal. Trepto schiet op doel. Magheru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KsC *1906 - FC Torquay United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KsC *1906 52%, FC Torquay United 48%.
KsC *1906 - FC Torquay United 0:1