Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torquay United KsC *1906
5-3-2 Tactiek KS:)
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.4 gemiddelde waardering 52.7
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bonzinho onderschept slim de pass. Ruczyński rent richting de bal. Ruczyński probeert naar een medespeler te passen. Obermeier rent richting de bal. Obermeier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Berić geeft een lange en hoge pass. Trepto rent richting de bal. Ruczyński probeert naar een medespeler te passen. Obermeier rent richting de bal. Obermeier draait met de bal, schiet en ... Magheru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pach geeft een hoge lob. Bucurică kopt de bal weg. Siradze is nu in balbezit. Siradze draait met de bal, schiet en ... Zvoral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - KsC *1906 0:1

16e minuut.
Kanischev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanischev geeft de bal voor. Trepto met een sublieme pass. Daar is Obermeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obermeier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Carrillo Pendas onderschept slim de pass. Carrillo Pendas met een sublieme pass. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto is nu in balbezit. Trepto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Torquay United - KsC *1906 1:1

24e minuut.
Obermeier passt de bal in één keer door. Ruczyński met een sublieme pass. Trepto rent richting de bal. Trepto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - KsC *1906 2:1

33e minuut.
Ivancioiu probeert de bal met de borst te controleren. Ruczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruczyński probeert naar een medespeler te passen. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto schiet op doel. Magheru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Cheimonetos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo Pendas rent richting de bal. Carrillo Pendas passt de bal in één keer door. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

41e minuut.
Dulea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trepto kopt de bal weg. Obermeier rent richting de bal. Obermeier haalt uit met een fantastische trap. Magheru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - KsC *1906 3:1

43e minuut.
Cheimonetos rent richting de bal. Cheimonetos passt de bal met de wreef. Bucurică rent richting de bal. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. Zvoral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivancioiu rent richting de bal. Veitía maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Veitía moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Veitía schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 44%, KsC *1906 56%.
FC Torquay United - KsC *1906 3:1

46e minuut.
Szmek komt het veld opgelopen. Sutryk komt het veld opgelopen. Siradze probeert naar een medespeler te passen. Bucurică heeft problemen om de bal te vangen. Cheimonetos geeft de bal voor. Zvoral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Cheimonetos speelt de bal door. Klungelig pakt Ivancioiu de bal. Ivancioiu speelt de bal door. Siradze rent richting de bal. Siradze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - KsC *1906 3:2

48e minuut.
Daar is Berić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucurică is nu in balbezit. Dulea begaat een overtreding. Dulea krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ivancioiu geeft de bal voor. Siradze maakt een snoekduik en kopt de bal. Kanischev probeert de bal aan de voet te houden. Bucurică rent richting de bal. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Torquay United - KsC *1906 3:3

55e minuut.
Cheimonetos met een sublieme pass. Pizzuto probeert naar een medespeler te passen. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică draait met de bal, schiet en ... Zvoral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - KsC *1906 3:4

58e minuut.
Belu rent richting de bal. Belu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carrillo Pendas met een snelle inworp. Szmek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Knowles onderschept slim de pass. Knowles met een sublieme pass. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Zvoral maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - KsC *1906 3:5

66e minuut.
Berić passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu is nu in balbezit. Ruczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruczyński geeft een hoge lob. Trepto maakt een snoekduik en kopt de bal. Magheru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Pach is nu in balbezit. Pach geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu kopt de bal weg. Siradze is nu in balbezit. Siradze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ruczyński met een sublieme pass. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk passt de bal met de wreef. Carrillo Pendas geeft een lange en hoge pass. Trepto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek passt de bal in één keer door. Carrillo Pendas rent richting de bal. Carrillo Pendas geeft een lange en hoge pass. Sutryk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ruczyński geeft de bal voor. Trepto kopt de bal weg. Sutryk rent richting de bal. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - KsC *1906 4:5

87e minuut.
Trepto probeert de bal aan de voet te houden. Knowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto onderschept slim de pass. Trepto draait met de bal, schiet en ... Magheru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Torquay United - KsC *1906 5:5

88e minuut.
Siradze probeert naar een medespeler te passen. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sutryk krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Pizzuto geeft de bal voor. Bonzinho heeft problemen om de bal te vangen. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - KsC *1906 5:6

90e minuut.
Ruczyński passt de bal in één keer door. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzuto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pizzuto krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Sutryk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szmek speelt de bal door. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Trepto rent richting de bal. Trepto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Torquay United - KsC *1906 6:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 42%, KsC *1906 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Torquay United - KsC *1906 6:6