Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavica Wrocław FC Naród Legnicki
kra Tactiek 5WD
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 6
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 50.9
solid Schieten solid
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Amatrudo geeft een hoge lob. Oneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Catalan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Nymoen met een sublieme pass. Oneda heeft problemen om de bal te vangen. Škvir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oneda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oneda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Vynck speelt de bal door. Hovsepyan rent richting de bal. Met opzet legt Hutton zijn tegenspeler op de grond. Hutton krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Doktor verovert de bal door een tackle van achteren. Doktor speelt de bal door. Meiri geeft een lange en hoge pass. Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosobucki draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui bokst de bal weg.

17e minuut.
Kosobucki probeert naar een medespeler te passen. Nymoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymoen speelt de bal door. Oneda is nu in balbezit. Oneda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Škvir geeft een hoge lob. Nymoen rent richting de bal. Nymoen passt de bal zonder na te denken. Daar is Meiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meiri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doktor probeert naar een medespeler te passen. Hutton is nu in balbezit. Hovsepyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hovsepyan krijgt een gele kaart. Hutton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dauer met een snel genomen vrije trap. Wulff krijgt zijn hoofd ertegen. Mroczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hutton is nu in balbezit. Hutton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC Naród Legnicki 1:0

31e minuut.
Mecu kopt de bal weg. Acanda rent richting de bal. Vynck maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vynck moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vynck schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Walter is nu in balbezit. Walter speelt de bal door. Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosobucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavica Wrocław - FC Naród Legnicki 1:1

43e minuut.
Amatrudo geeft een hoge lob. Reppen kopt de bal weg. Nymoen speelt de bal door. Kosobucki heeft problemen om de bal te vangen. Kosobucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 58%, FC Naród Legnicki 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slavica Wrocław - FC Naród Legnicki 1:1

50e minuut.
Nymoen passt de bal zonder na te denken. Walter rent richting de bal. Engonga begaat een overtreding. Engonga krijgt een gele kaart. Walter raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Walter kan niet meer verder spelen. Lesana komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu passt de bal in één keer door. Nymoen rent richting de bal. Nymoen geeft de bal voor. Kosobucki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Lesana passt de bal met de wreef. Catalan rent richting de bal. Kosobucki maakt een afschuwelijke overtreding. Kosobucki krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Lesana is nu in balbezit. Doktor onderschept slim de pass. Doktor speelt de bal door. Hutton is nu in balbezit. Hutton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan passt de bal met de wreef. Hutton geeft een lange en hoge pass. Mroczek bokst de bal weg.

75e minuut.
Acanda controleert de bal met de borst. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hutton raakt geblesseerd tijdens het duel. Hutton legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Acanda is nu in balbezit. Dauer verovert de bal door een tackle van achteren. Dauer passt de bal met de wreef. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - FC Naród Legnicki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 51%, FC Naród Legnicki 49%.
Slavica Wrocław - FC Naród Legnicki 2:1