Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rycerze, którzy mówią Ni Blinders
1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
60 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 22.4
solid Schieten average
formidable Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Oppizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi passt de bal in één keer door. Tököli is nu in balbezit. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 1:0

5e minuut.
Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Büki passt de bal zonder na te denken. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Farofeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Büki rent richting de bal. Büki geeft een hoge lob. Tököli is nu in balbezit. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Lustü heeft problemen om de bal te vangen. Oppizi speelt de bal door. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Pałkowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lustü rent richting de bal. Pawełczyk is nu in balbezit. Lustü onderschept slim de pass. Lustü draait met de bal, schiet en ... Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 2:0

15e minuut.
Farofeiro met een snelle inworp. Büki rent richting de bal. Büki geeft de bal voor. Tököli maakt een snoekduik en kopt de bal. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 3:0

17e minuut.
Tököli geeft een lange en hoge pass. Pałkowski probeert de bal aan de voet te houden. Lustü is nu in balbezit. Lustü draait met de bal, schiet en ... Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 4:0

20e minuut.
Lustü kan de bal niet met de borst controleren. Lustü passt de bal in één keer door. Tököli is nu in balbezit. Tököli draait met de bal, schiet en ... Pałkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Twierkowski zal de hoekschop nemen. Tököli kopt de bal weg. Oppizi is nu in balbezit. Oppizi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 5:0

22e minuut.
Klungelig pakt Kraj de bal. Tököli is nu in balbezit. Lustü is nu in balbezit. Oppizi is nu in balbezit. Oppizi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kaczmarczak geeft de bal voor. Lustü kopt de bal weg. Tököli is nu in balbezit. Tököli schiet op doel. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 6:0

26e minuut.
Oppizi rent richting de bal. Oppizi passt de bal in één keer door. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 7:0

27e minuut.
Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Farofeiro rent richting de bal. Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Büki geeft een lange en hoge pass. Pałkowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 8:0

33e minuut.
Twierkowski met een sublieme pass. Farofeiro rent richting de bal. Farofeiro geeft een hoge lob. Lustü is nu in balbezit. Lustü schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pałkowski rent richting de bal. Tököli begaat een overtreding. Pałkowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pałkowski kan niet meer verder spelen. Wan komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Oppizi passt de bal zonder na te denken. Büki probeert naar een medespeler te passen. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Huot met een sublieme pass. Tököli rent richting de bal. Lustü is nu in balbezit. Lustü draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 9:0

39e minuut.
Daar is Oppizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oppizi probeert naar een medespeler te passen. Büki met een sublieme pass. Tököli heeft problemen om de bal te vangen. Tököli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Huot passt de bal in één keer door. Twierkowski heeft problemen om de bal te vangen. Twierkowski geeft een lange en hoge pass. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ... Bryński bokst de bal weg. Daar is Wan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 10:0

45e minuut.
Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski met een sublieme pass. Büki met een sublieme pass. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lustü is nu in balbezit. Lustü schiet op doel. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 17%, Blinders 83%.
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 11:0

47e minuut.
Bryński trapt de bal weg. Klungelig pakt Büki de bal. Büki speelt de bal door. Tököli rent richting de bal. Tököli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 12:0

49e minuut.
Tököli heeft problemen om de bal te vangen. Wan verovert de bal door een tackle van achteren. Wan passt de bal in één keer door. Lustü is nu in balbezit. Lustü haalt uit met een fantastische trap. Bryński bokst de bal weg.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Tököli de bal onder controle te krijgen. Farofeiro rent richting de bal. Büki rent richting de bal. Büki geeft een hoge lob. Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 13:0

51e minuut.
Kraj met een sublieme pass. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz passt de bal met de wreef. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tököli haalt uit met een fantastische trap. Bryński speelt de bal door. Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski geeft een hoge lob. Lustü kopt de bal weg. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tököli is nu in balbezit. Tököli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 14:0

60e minuut.
Huot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oppizi is nu in balbezit. Oppizi probeert naar een medespeler te passen. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ... Paal! Wan is nu in balbezit. Zagdański geeft een lange en hoge pass. Büki kopt de bal weg. Klungelig pakt Lustü de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 15:0

65e minuut.
Oppizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi passt de bal met de wreef. Daar is Tököli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tököli draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 16:0

66e minuut.
Oppizi kopt de bal weg. Tököli rent richting de bal. Tököli met een sublieme pass. Lustü rent richting de bal. Lustü haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 17:0

68e minuut.
Daar is Meczecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meczecki passt de bal met de wreef. Tököli is nu in balbezit. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Twierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twierkowski met een sublieme pass. Lustü is nu in balbezit. Lustü draait met de bal, schiet en ... Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 18:0

71e minuut.
Oppizi verovert de bal door een tackle van achteren. Oppizi speelt de bal door. Tököli speelt de bal door. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ... Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 19:0

72e minuut.
Tököli passt de bal in één keer door. Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski met een sublieme pass. Daar is Lustü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak geeft een hoge lob. Daar is Lustü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustü schiet op doel. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Bryński trapt de bal weg. Twierkowski kopt de bal weg. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Büki kopt de bal weg. Klungelig pakt Lustü de bal. Oppizi probeert naar een medespeler te passen. Tököli rent richting de bal. Tököli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Oppizi geeft een lange en hoge pass. Lustü kopt de bal weg. Daar is Tököli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tököli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 20:0

77e minuut.
Kaczmarczak met de inworp. Twierkowski geeft een lange en hoge pass. Tököli kan de bal niet met de borst controleren. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pawełczyk kopt de bal weg. Büki rent richting de bal. Büki met een sublieme pass. Daar is Lustü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustü schiet op doel. Bryński bokst de bal weg. Pawełczyk speelt de bal door. Lustü is nu in balbezit. Lustü geeft de bal voor. Tököli is nu in balbezit. Tököli draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Meczecki de bal. Oppizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli rent richting de bal. Tököli draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tököli geeft een hoge lob. Pawełczyk onderschept slim de pass. Oppizi is nu in balbezit. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Büki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büki probeert naar een medespeler te passen. Tököli is nu in balbezit. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Wan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 21:0

82e minuut.
Kraj passt de bal met de wreef. Büki rent richting de bal. Büki geeft de bal voor. Tököli krijgt zijn hoofd ertegen. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 22:0

85e minuut.
Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski passt de bal zonder na te denken. Büki rent richting de bal. Lustü rent richting de bal. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Büki kopt de bal weg. Daar is Lustü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustü met een sublieme pass. Tököli rent richting de bal. Tököli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 23:0

88e minuut.
Kraj probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pestka de bal. Tököli rent richting de bal. Tököli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Twierkowski speelt de bal door. Daar is Wan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tököli rent richting de bal. Tököli draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 9%, Blinders 91%.
Rycerze, którzy mówią Ni - Blinders 24:0