Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blinders Rycerze, którzy mówią Ni
Normal Tactiek 1
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 65
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 51.4
average Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Oppizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi passt de bal zonder na te denken. Tököli speelt de bal door. Lustü rent richting de bal. Lustü haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Huot is nu in balbezit. Huot passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pawełczyk de bal. Tököli is nu in balbezit. Tököli draait met de bal, schiet en ... Bryński bokst de bal weg. Lustü heeft problemen om de bal te vangen. Lustü haalt uit met een fantastische trap. Daar is Tököli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tököli is nu in balbezit. Tököli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Twierkowski kopt de bal weg. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü draait met de bal, schiet en ... Bryński bokst de bal weg. Pawełczyk probeert naar een medespeler te passen. Tököli rent richting de bal. Tököli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Meczecki probeert de bal met de borst te controleren. Oppizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi passt de bal met de wreef. Lustü is nu in balbezit. Lustü haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Tököli is nu in balbezit. Tököli geeft een lange en hoge pass. Lustü is nu in balbezit. Lustü draait met de bal, schiet en ... Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:1

10e minuut.
Śmieszek geeft een lange en hoge pass. Wan kopt de bal weg. Meczecki heeft problemen om de bal te vangen. Tököli rent richting de bal. Tököli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:2

12e minuut.
Śmieszek speelt de bal door. Lustü is nu in balbezit. Pawełczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lustü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oppizi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:3

12e minuut.
Tököli verovert de bal door een tackle van achteren. Lustü is nu in balbezit. Lustü heeft problemen om de bal te vangen. Lustü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:4

16e minuut.
Śmieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Śmieszek speelt de bal door. Farofeiro speelt de bal door. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi met een sublieme pass. Tököli is nu in balbezit. Tököli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wan de bal onder controle te krijgen. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lustü is nu in balbezit. Lustü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:5

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wan trapt de bal weg van het doel. Zrywacz kopt de bal weg. Lustü rent richting de bal. Lustü haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Bryński met een harde bal richting middenveld. Oppizi met een sublieme pass. Lustü heeft problemen om de bal te vangen. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:6

21e minuut.
Twierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twierkowski probeert naar een medespeler te passen. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli draait met de bal, schiet en ... Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Oppizi probeert naar een medespeler te passen. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek speelt de bal door. Lustü is nu in balbezit. Lustü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek geeft een hoge lob. Daar is Wan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tököli is nu in balbezit. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Bryński bokst de bal weg. Lustü is nu in balbezit. Lustü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bryński trapt de bal weg. Huot kopt de bal weg. Lustü is nu in balbezit. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:7

26e minuut.
Lustü is nu in balbezit. Lustü geeft de bal voor. Tököli rent richting de bal. Tököli geeft een hoge lob. Lustü maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:8

27e minuut.
Pestka met een sublieme pass. Klungelig pakt Kraj de bal. Pestka is nu in balbezit. Tököli onderschept slim de pass. Tököli schiet op doel. Bryński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:9

30e minuut.
Twierkowski probeert naar een medespeler te passen. Oppizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi probeert naar een medespeler te passen. Tököli rent richting de bal. Tököli schiet op doel. Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:10

32e minuut.
Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli met een sublieme pass. Lustü is nu in balbezit. Lustü draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:11

36e minuut.
Bryński met een sublieme pass. Oppizi probeert de bal aan de voet te houden. Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski geeft de bal voor. Lustü is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twierkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lustü de bal. Lustü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:12

39e minuut.
Daar is Meczecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tököli is nu in balbezit. Wan begaat een overtreding. Tököli raakt geblesseerd tijdens het duel. Twierkowski wilt de vrije trap nemen. Bryński bokst de bal weg. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:13

40e minuut.
Wan geeft een hoge lob. Oppizi kopt de bal weg. Tököli is nu in balbezit. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:14

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bryński trapt de bal weg. Oppizi kopt de bal weg. Tököli heeft problemen om de bal te vangen. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Bryński bokst de bal weg. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli geeft een lange en hoge pass. Daar is Wan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryński bokst de bal weg. Tököli is nu in balbezit. Tököli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:15

45e minuut.
Meczecki is nu in balbezit. Twierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twierkowski met een sublieme pass. Tököli heeft problemen om de bal te vangen. Tököli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 94%, Rycerze, którzy mówią Ni 6%.
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:15

47e minuut.
Kaczmarczak kopt de bal weg. Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski geeft de bal voor. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü schiet op doel. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Tököli is nu in balbezit. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Bryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:16

49e minuut.
Śmieszek met een sublieme pass. Oppizi rent richting de bal. Oppizi geeft de bal voor. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli draait met de bal, schiet en ... Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tököli is nu in balbezit. Tököli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wan heeft problemen om de bal te vangen. Lustü is nu in balbezit. Lustü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:17

54e minuut.
Zrywacz geeft een hoge lob. Inworp. Farofeiro met de inworp. Klungelig pakt Śmieszek de bal. Śmieszek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:18

56e minuut.
Twierkowski probeert naar een medespeler te passen. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lustü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oppizi rent richting de bal. Oppizi draait met de bal, schiet en ... Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:19

57e minuut.
Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski geeft de bal voor. Wan heeft problemen om de bal te vangen. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ... Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Oppizi rent richting de bal. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz passt de bal met de wreef. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Lustü onderschept slim de pass. Lustü speelt de bal door. Tököli rent richting de bal. Tököli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Oppizi rent richting de bal. Oppizi passt de bal met de wreef. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Bryński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:20

69e minuut.
Klungelig pakt Lustü de bal. Śmieszek rent richting de bal. Pawełczyk probeert naar een medespeler te passen. Lustü geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tököli de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Oppizi rent richting de bal. Oppizi met een sublieme pass. Tököli is nu in balbezit. Tököli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:21

74e minuut.
Klungelig pakt Lustü de bal. Śmieszek geeft een hoge lob. Wan heeft problemen om de bal te vangen. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pawełczyk heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bryński met een sublieme pass. Twierkowski kopt de bal weg. Daar is Tököli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tököli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lustü rent richting de bal. Lustü geeft een lange en hoge pass. Meczecki heeft problemen om de bal te vangen. Twierkowski geeft een hoge lob. Tököli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tököli is nu in balbezit. Tököli schiet op doel. Bryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blinders 80%, Rycerze, którzy mówią Ni 20%.
Blinders - Rycerze, którzy mówią Ni 0:22