Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC POGROMCY Polonia 1912 Leszno
3-5-2 nowa Tactiek 433
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 43.6
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Gadau onderschept slim de pass. Gadau passt de bal met de wreef. Druciak is nu in balbezit. Druciak schiet op doel. Huzmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan rent richting de bal. Szczutowski geeft een hoge lob. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kekseler met de inworp. Gadau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadau passt de bal met de wreef. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pedras is nu in balbezit. Ramalho verovert de bal door een tackle van achteren. Ramalho met een sublieme pass. Druciak is nu in balbezit. Druciak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Druciak rent richting de bal. Druciak passt de bal zonder na te denken. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel. Huzmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Polonia 1912 Leszno 1:0

25e minuut.
Kekseler neemt de hoekschop. Druciak heeft problemen om de bal te vangen. Druciak geeft een hoge lob. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Polonia 1912 Leszno 2:0

27e minuut.
Szczutowski passt de bal in één keer door. Gadau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadau met een sublieme pass. Ramalho geeft de bal voor. Druciak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kekseler met de inworp. Bejan is nu in balbezit. Bejan passt de bal met de wreef. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel. Huzmi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Polonia 1912 Leszno 3:0

39e minuut.
Agăfiţei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Afera komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Kekseler passt de bal zonder na te denken. Bejan probeert naar een medespeler te passen. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Polonia 1912 Leszno 4:0

44e minuut.
Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rędzina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rędzina krijgt een gele kaart. Szczutowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bejan neemt de penalty, wat een uithaal! Huzmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel. Huzmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Polonia 1912 Leszno 5:0

45e minuut.
Acanda heeft problemen om de bal te vangen. Acanda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Damasceno de bal. Druciak onderschept slim de pass. Druciak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Polonia 1912 Leszno 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 31%, Polonia 1912 Leszno 69%.
FC POGROMCY - Polonia 1912 Leszno 6:0

47e minuut.
Pedras is nu in balbezit. Ramalho onderschept slim de pass. Ramalho speelt de bal door. Klungelig pakt Szczutowski de bal. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kekseler met een snelle inworp. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan speelt de bal door. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. Huzmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Druciak de bal. De bal raakt de paal. Druciak is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Druciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Polonia 1912 Leszno 7:0

54e minuut.
Huzmi met een sublieme pass. Berescu is nu in balbezit. Berescu met een sublieme pass. Acanda rent richting de bal. Acanda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Daar is Szczutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Druciak de bal. Druciak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Berescu is nu in balbezit. Cilibeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cilibeanu geeft een hoge lob. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kekseler probeert naar een medespeler te passen. Bejan speelt de bal door. Druciak is nu in balbezit. Druciak schiet op doel. Huzmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Polonia 1912 Leszno 8:0

66e minuut.
Bejan passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damasceno met een snelle inworp. Kekseler speelt de bal door. Druciak speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gadau met een snelle inworp. Bejan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cilibeanu onderschept slim de pass. Kekseler heeft problemen om de bal te vangen. Kekseler met een sublieme pass. Klungelig pakt Druciak de bal. Druciak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 31%, Polonia 1912 Leszno 69%.
FC POGROMCY - Polonia 1912 Leszno 8:0