Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:51
  • Competitiewedstrijd: Liga V.252 [del]
  • Stadion: KS Orzeł
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21000
Orzeł Ptaszkowa F.C Juventus Turyn
bbbbbb Tactiek 4-1-2-3
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
43.7 gemiddelde waardering 52.5
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Knobel met een sublieme pass. Başaran kopt de bal weg. Klungelig pakt Celko de bal. Pashanov is nu in balbezit. Pashanov haalt uit met een fantastische trap. Knobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Vílchez is nu in balbezit. Vílchez passt de bal zonder na te denken. Celko is nu in balbezit. Pashanov is nu in balbezit. Pashanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - F.C Juventus Turyn 0:1

8e minuut.
Smyła passt de bal met de wreef. Botić rent richting de bal. Botić probeert naar een medespeler te passen. Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Fuertes geeft een hoge lob. Inworp. Auth met een snelle inworp. Vílchez rent richting de bal. Vílchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri speelt de bal door. Torok met een sublieme pass. Pashanov is nu in balbezit. Pashanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Auth geeft een lange en hoge pass. Celestini kan de bal niet met de borst controleren. Fabri geeft de bal voor. Celko is nu in balbezit. Celko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez schiet op doel. Knobel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Torok bereikt de bal nog maar net als eerste. Torok geeft de bal voor. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Smyła de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Torok rent richting de bal. Torok passt de bal in één keer door. Fuertes is nu in balbezit. Vílchez verovert de bal door een tackle van achteren. Vílchez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Ptaszkowa 70%, F.C Juventus Turyn 30%.
Orzeł Ptaszkowa - F.C Juventus Turyn 0:1

48e minuut.
Pintori rent richting de bal. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri geeft de bal voor. Pashanov is nu in balbezit. Pashanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Knobel trapt de bal weg. Torok rent richting de bal. Torok passt de bal zonder na te denken. Pashanov is nu in balbezit. Pashanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
MacInnes rent richting de bal. MacInnes geeft de bal voor. Pashanov is nu in balbezit. Pashanov draait met de bal, schiet en ... Knobel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - F.C Juventus Turyn 0:2

55e minuut.
Celestini geeft de bal voor. Kwasibrocki geeft een lange en hoge pass. Pashanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Celko de bal. Celko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - F.C Juventus Turyn 0:3

58e minuut.
Auth passt de bal zonder na te denken. Pashanov is nu in balbezit. Pashanov passt de bal zonder na te denken. Celko is nu in balbezit. Celko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Duff geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botić met de inworp. Żero is nu in balbezit. Żero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gorzawski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nacht speelt de bal door. Pintori rent richting de bal. Pintori passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pashanov de bal. Pashanov draait met de bal, schiet en ... Knobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vílchez heeft problemen om de bal te vangen. Vílchez draait met de bal, schiet en ... Knobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Pintori met een snelle inworp. Torok met een sublieme pass. Celko is nu in balbezit. Celko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Başaran de bal onder controle te krijgen. Gorzawski rent richting de bal. Gorzawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - F.C Juventus Turyn 1:3

75e minuut.
Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. Duff geeft een hoge lob. Celko kopt de bal weg. Klungelig pakt Pashanov de bal. Pashanov schiet op doel. Knobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Inworp. Donkov komt het veld opgelopen. Andronic komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Andronic de bal. Andronic passt de bal in één keer door. Torok speelt de bal door. Pashanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashanov schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Fabri geeft de bal voor. Celko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nacht. Nacht krijgt een gele kaart. Celko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Botić probeert naar een medespeler te passen. Miinala rent richting de bal. Başaran begaat een overtreding. Başaran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Ptaszkowa 64%, F.C Juventus Turyn 36%.
Orzeł Ptaszkowa - F.C Juventus Turyn 1:3