Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czochracze Bobra Martini Police
2018 Tactiek 1
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 48.4
adequate Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen solid


11e minuut.
Loncomán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cangi met de inworp. Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nurhuda verovert de bal door een tackle van achteren. Nurhuda passt de bal in één keer door. Retratov rent richting de bal. Retratov draait met de bal, schiet en ... Alt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - Martini Police 0:1

20e minuut.
Marcola speelt de bal door. Mieleszko is nu in balbezit. Met opzet legt Protuđer zijn tegenspeler op de grond. Protuđer krijgt een gele kaart. Mieleszko raakt geblesseerd tijdens het duel. Retratov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tulus maakt een snoekduik en kopt de bal. Alt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kciuk de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Irazoki kopt de bal weg. Klungelig pakt Renaudin de bal. Patriak onderschept slim de pass. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Ryś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czochracze Bobra - Martini Police 1:1

31e minuut.
Irazoki heeft problemen om de bal te vangen. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei passt de bal zonder na te denken. Mieleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieleszko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tulus springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Macavei passt de bal in één keer door. Marcola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patriak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patriak krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigazzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pigazzi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Tulus de bal onder controle te krijgen. Tal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tal geeft een lange en hoge pass. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak draait met de bal, schiet en ... Ryś bokst de bal weg.

43e minuut.
Sołtys geeft een hoge lob. Pangraţiu probeert de bal met de borst te controleren. Retratov is nu in balbezit. Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko draait met de bal, schiet en ... Alt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobrinoiu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 66%, Martini Police 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czochracze Bobra - Martini Police 1:1

46e minuut.
Nurhuda probeert naar een medespeler te passen. Mieleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieleszko probeert naar een medespeler te passen. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov haalt uit met een fantastische trap. Alt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Cangi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu geeft de bal voor. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Mieleszko met de inworp. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel. Alt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Sciberras de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huerta komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Alt speelt de bal door. Macavei rent richting de bal. Macavei passt de bal met de wreef. Retratov rent richting de bal. Retratov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Pigazzi met een snelle inworp. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov draait met de bal, schiet en ... Alt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Frey komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Sciberras de bal onder controle te krijgen. Renaudin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pigazzi. Pigazzi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Nurhuda verovert de bal door een tackle van achteren. Nurhuda geeft een hoge lob. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel. Alt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Cangi met een snelle inworp. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus met een sublieme pass. Retratov rent richting de bal. Retratov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sołtys heeft problemen om de bal te vangen. Tichy verovert de bal door een tackle van achteren. Macavei speelt de bal door. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel. Alt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Dobrinoiu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - Martini Police 1:2

87e minuut.
Tulus is nu in balbezit. Tulus geeft de bal voor. Klungelig pakt Retratov de bal. Frey rent richting de bal. Frey schiet op doel. Alt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 70%, Martini Police 30%.
Czochracze Bobra - Martini Police 1:2