Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martini Police Czochracze Bobra
1 Tactiek 2018
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.1 gemiddelde waardering 38.7
solid Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen average


4e minuut.
Sciberras geeft een hoge lob. Uszalewski rent richting de bal. Cangi begaat een overtreding. Cangi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Renaudin geeft een hoge lob. Mazzuolo kan de bal niet met de borst controleren. Retratov rent richting de bal. Retratov schiet op doel. Alt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renaudin met een snelle inworp. Loncomán is nu in balbezit. Frey verovert de bal door een tackle van achteren. Frey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Macavei heeft problemen om de bal te vangen. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macavei. Macavei krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Tal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tal geeft de bal voor. Frey kopt de bal weg. Retratov rent richting de bal. Retratov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Loncomán geeft de bal voor. Irazoki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renaudin. Renaudin krijgt een gele kaart. Irazoki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Sciberras verovert de bal door een tackle van achteren. Sciberras geeft een hoge lob. Tal is nu in balbezit. Patriak onderschept slim de pass. Patriak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Macavei passt de bal met de wreef. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciberras is nu in balbezit. Retratov onderschept slim de pass. Retratov schiet op doel. Alt bokst de bal weg. Klungelig pakt Kciuk de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cangi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Dobrinoiu geeft de bal voor. Uszalewski kopt de bal weg. Tal rent richting de bal. Patriak onderschept slim de pass. Patriak schiet op doel. Ryś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Sołtys passt de bal in één keer door. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta passt de bal zonder na te denken. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. Ryś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patriak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Czochracze Bobra 0:1

42e minuut.
Irazoki met een snelle inworp. Retratov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pangraţiu. Pangraţiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 39%, Czochracze Bobra 61%.
Martini Police - Czochracze Bobra 0:1

49e minuut.
Tichy rent richting de bal. Tulus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tichy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tichy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mieleszko komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Renaudin onderschept slim de pass. Renaudin geeft de bal voor. Retratov kan de bal niet met de borst controleren. Retratov draait met de bal, schiet en ... Mieleszko probeert de bal aan de voet te houden. Alt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko draait met de bal, schiet en ... Alt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Martini Police - Czochracze Bobra 1:1

69e minuut.
Tichy speelt de bal door. Kciuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov haalt uit met een fantastische trap. Alt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alt trapt de bal weg. Mazzuolo kopt de bal weg. Mieleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieleszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nurhuda komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sołtys is nu in balbezit. Sołtys passt de bal met de wreef. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus geeft een hoge lob. Mieleszko springt en kopt de bal. Alt bokst de bal weg.

81e minuut.
Inworp. Watola komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak speelt de bal door. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Retratov is nu in balbezit. Retratov passt de bal met de wreef. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ... Alt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Czochracze Bobra 2:1

88e minuut.
Daar is Dobrinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sciberras bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov is nu in balbezit. Retratov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 30%, Czochracze Bobra 70%.
Martini Police - Czochracze Bobra 2:1