Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Pyrki TS Szczerbiec Wolbórz
jupek Tactiek x
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 43.4
weak Schieten good
adequate Passen very good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Baťka de bal. Kotajärvi begaat een overtreding. Baťka raakt geblesseerd tijdens het duel. Baťka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Nikulásson de bal. Cesaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikulásson onderschept slim de pass. Nikulásson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowe onderschept slim de pass. Dowe geeft een hoge lob. Jansenson is nu in balbezit. Jansenson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kuczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczka passt de bal in één keer door. Kotajärvi is nu in balbezit. Kotajärvi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowe geeft de bal voor. Wemah rent richting de bal. Collins onderschept slim de pass. Collins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Turkaz kopt de bal weg. Hamorský heeft problemen om de bal te vangen. Hamorský passt de bal zonder na te denken. Nikulásson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikulásson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cesaroni heeft problemen om de bal te vangen. Lamonte is nu in balbezit. Lamonte geeft een lange en hoge pass. Jansenson probeert de bal aan de voet te houden. Jansenson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hamorský rent richting de bal. Dowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowe geeft een lange en hoge pass. Lekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekos schiet op doel. Castellanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reagan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikulásson is nu in balbezit. Nikulásson draait met de bal, schiet en ... Castellanos bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 51%, TS Szczerbiec Wolbórz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Pyrki - TS Szczerbiec Wolbórz 0:0

52e minuut.
Turkaz passt de bal zonder na te denken. Nikulásson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský is nu in balbezit. Turkaz is nu in balbezit. Turkaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - TS Szczerbiec Wolbórz 0:1

55e minuut.
Turkaz probeert naar een medespeler te passen. Dowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikulásson onderschept slim de pass. Nikulásson draait met de bal, schiet en ... Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Wemah bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins onderschept slim de pass. Crişan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Crişan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Hamorský passt de bal in één keer door. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola passt de bal met de wreef. Nikulásson rent richting de bal. Nikulásson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan geeft een hoge lob. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkaz draait met de bal, schiet en ... Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lekos is nu in balbezit. Lekos speelt de bal door. Hamorský probeert naar een medespeler te passen. Nikulásson rent richting de bal. Nikulásson draait met de bal, schiet en ... Castellanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Dowe onderschept slim de pass. Dowe geeft de bal voor. Elibol kopt de bal weg. Jansenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansenson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Pyrki - TS Szczerbiec Wolbórz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 50%, TS Szczerbiec Wolbórz 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Pyrki - TS Szczerbiec Wolbórz 1:1