Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:53
  • Competitiewedstrijd: Liga V.252 [del]
  • Stadion: Ergo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 31376
TS Szczerbiec Wolbórz GKS Pyrki
x Tactiek jupek
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
29 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.7 gemiddelde waardering 31.6
goed Schieten slecht
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Lekos met de inworp. Elibol rent richting de bal. Hamorský onderschept slim de pass. Hamorský geeft de bal voor. Nizamoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Castellanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hamorský de bal. Turkaz rent richting de bal. Turkaz schiet op doel. Castellanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Hamorský onderschept slim de pass. Hamorský passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nizamoğlu de bal. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap. Cesaroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Collins probeert naar een medespeler te passen. Baťka rent richting de bal. Jansenson onderschept slim de pass. Jansenson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - GKS Pyrki 0:1

18e minuut.
Turkaz verovert de bal door een tackle van achteren. Turkaz passt de bal met de wreef. Nizamoğlu is nu in balbezit. Nizamoğlu draait met de bal, schiet en ... Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Turkaz verovert de bal door een tackle van achteren. Turkaz passt de bal met de wreef. Nizamoğlu rent richting de bal. Nizamoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Szczerbiec Wolbórz - GKS Pyrki 1:1

23e minuut.
Lamonte probeert naar een medespeler te passen. Kuczka rent richting de bal. Kuczka speelt de bal door. Jansenson is nu in balbezit. Jansenson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Reagan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frickler komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Crişan geeft een lange en hoge pass. Nizamoğlu kopt de bal weg. Turkaz rent richting de bal. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkaz draait met de bal, schiet en ... Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - GKS Pyrki 2:1

36e minuut.
Lamonte passt de bal zonder na te denken. Lekos is nu in balbezit. Lekos met een sublieme pass. Hamorský rent richting de bal. Hamorský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kola is nu in balbezit. Kola met een sublieme pass. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Turkaz rent richting de bal. Turkaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Turkaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamonte geeft een lange en hoge pass. Jansenson is nu in balbezit. Jansenson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Szczerbiec Wolbórz - GKS Pyrki 2:2

44e minuut.
Kotajärvi kopt de bal weg. Baťka heeft problemen om de bal te vangen. Jansenson rent richting de bal. Jansenson schiet op doel. Elmering maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - GKS Pyrki 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Szczerbiec Wolbórz 40%, GKS Pyrki 60%.
TS Szczerbiec Wolbórz - GKS Pyrki 2:3

57e minuut.
Daar is Lekos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekos probeert naar een medespeler te passen. Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap. Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Szczerbiec Wolbórz - GKS Pyrki 3:3

59e minuut.
Kotajärvi rent richting de bal. Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansenson onderschept slim de pass. Jansenson haalt uit met een fantastische trap. Elmering werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekos passt de bal zonder na te denken. Nizamoğlu rent richting de bal. Nizamoğlu schiet op doel. Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - GKS Pyrki 4:3

63e minuut.
Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu rent richting de bal. Hamorský is nu in balbezit. Hamorský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Turkaz onderschept slim de pass. Hamorský is nu in balbezit. Turkaz met een sublieme pass. Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jansenson onderschept slim de pass. Jansenson met een sublieme pass. Kotajärvi heeft problemen om de bal te vangen. Kotajärvi draait met de bal, schiet en ... Collins probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Frickler controleert de bal met de borst. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský passt de bal in één keer door. Nizamoğlu rent richting de bal. Nizamoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Crişan passt de bal zonder na te denken. Lekos rent richting de bal. Lekos geeft de bal voor. Nizamoğlu rent richting de bal. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Turkaz rent richting de bal. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Lekos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Turkaz is nu in balbezit. Turkaz draait met de bal, schiet en ... Castellanos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Szczerbiec Wolbórz 36%, GKS Pyrki 64%.
TS Szczerbiec Wolbórz - GKS Pyrki 4:3