Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
---CZĘSTOCHOWA--- Real Wozniki CF
atttttttttttak Tactiek ez win
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 41.2
weak Schieten good
poor Passen average
good Verdedigen poor


4e minuut.
Bugnies bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugnies passt de bal met de wreef. Alfirović met een sublieme pass. Daar is Bugnies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugnies draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:1

5e minuut.
Fan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opania zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Accareddu rent richting de bal. Accareddu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Accareddu rent richting de bal. Accareddu passt de bal zonder na te denken. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Martuccio probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejczak rent richting de bal. Opania tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opania krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kołodziejczak rent richting de bal. Opania verovert de bal door een tackle van achteren. Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu geeft een hoge lob. Sokolović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fan trapt de bal weg. Bugnies kopt de bal weg. Daar is Hollós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złomek rent richting de bal. Złomek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:2

14e minuut.
Accareddu met de inworp. Bugnies rent richting de bal. Bugnies passt de bal met de wreef. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:3

15e minuut.
Żebrowski met een sublieme pass. Złomek kan de bal niet met de borst controleren. Żebrowski probeert naar een medespeler te passen. Piotrowski is nu in balbezit. Piotrowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sokolović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:4

20e minuut.
Fan geeft de bal voor. Inworp. Accareddu met de inworp. Bugnies bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugnies haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Alfirović kopt de bal weg. Piotrowski is nu in balbezit. Piotrowski passt de bal met de wreef. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Gordón geeft de bal voor. Bugnies geeft een hoge lob. Bastiaens kopt de bal weg. Piotrowski is nu in balbezit. Piotrowski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:5

23e minuut.
Nunès rent richting de bal. Żebrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żebrowski met een sublieme pass. Złomek rent richting de bal. Złomek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:6

24e minuut.
Piotrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowski speelt de bal door. Hollós bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek verovert de bal door een tackle van achteren. Złomek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Accareddu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski geeft een hoge lob. Fan heeft problemen om de bal te vangen. Żebrowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Alfirović heeft problemen om de bal te vangen. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski passt de bal met de wreef. Sokolović is nu in balbezit. Sokolović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:7

31e minuut.
Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski passt de bal met de wreef. Piotrowski geeft een hoge lob. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:8

33e minuut.
Bugnies probeert naar een medespeler te passen. Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski speelt de bal door. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:9

42e minuut.
Accareddu kopt de bal weg. Żebrowski rent richting de bal. Met opzet legt Bastiaens zijn tegenspeler op de grond. Bastiaens krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ---CZĘSTOCHOWA--- 79%, Real Wozniki CF 21%.
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:9

48e minuut.
Nuzzo is nu in balbezit. Opania onderschept slim de pass. Opania geeft een lange en hoge pass. Złomek is nu in balbezit. Złomek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:10

50e minuut.
Fan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nunès de bal. Alfirović met een sublieme pass. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:11

57e minuut.
Alfirović met een sublieme pass. Gorie rent richting de bal. Gorie passt de bal zonder na te denken. Sokolović is nu in balbezit. Sokolović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bugnies is nu in balbezit. Bugnies passt de bal in één keer door. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović onderschept slim de pass. Sokolović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:12

60e minuut.
Bugnies bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugnies schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gordón de bal onder controle te krijgen. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:13

79e minuut.
Ninoiu rent richting de bal. Nunès onderschept slim de pass. Alfirović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alfirović krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Accareddu rent richting de bal. Accareddu geeft de bal voor. Klungelig pakt Gorie de bal. Złomek rent richting de bal. Złomek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:14

85e minuut.
Piotrowski passt de bal met de wreef. Bugnies geeft een lange en hoge pass. Hollós bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek verovert de bal door een tackle van achteren. Złomek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:15

87e minuut.
Gordón met een harde bal richting middenveld. Daar is Martuccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Accareddu probeert naar een medespeler te passen. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Alfirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfirović passt de bal zonder na te denken. Fan heeft problemen om de bal te vangen. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ---CZĘSTOCHOWA--- 66%, Real Wozniki CF 34%.
---CZĘSTOCHOWA--- - Real Wozniki CF 0:15