Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Wozniki CF ---CZĘSTOCHOWA---
ez win Tactiek atttttttttttak
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 24.3
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen redelijk


11e minuut.
Alfirović passt de bal in één keer door. Bugnies rent richting de bal. Bugnies geeft de bal voor. Gysel rent richting de bal. Gysel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - ---CZĘSTOCHOWA--- 1:0

25e minuut.
Piotrowski geeft een lange en hoge pass. Gorie is nu in balbezit. Gorie geeft een hoge lob. Absinto rent richting de bal. Absinto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Żebrowski probeert naar een medespeler te passen. Piotrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowski met een sublieme pass. Gysel is nu in balbezit. Gysel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hollós bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollós geeft een hoge lob. Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski passt de bal zonder na te denken. Alfirović geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - ---CZĘSTOCHOWA--- 2:0

42e minuut.
Bastiaens is nu in balbezit. Alfirović verovert de bal door een tackle van achteren. Alfirović passt de bal in één keer door. Absinto rent richting de bal. Absinto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Wozniki CF 34%, ---CZĘSTOCHOWA--- 66%.
Real Wozniki CF - ---CZĘSTOCHOWA--- 2:0

49e minuut.
Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón geeft de bal voor. Alfirović heeft problemen om de bal te vangen. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu passt de bal met de wreef. Alfirović rent richting de bal. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - ---CZĘSTOCHOWA--- 3:0

55e minuut.
Alfirović met een sublieme pass. Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski passt de bal zonder na te denken. Absinto heeft problemen om de bal te vangen. Absinto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Accareddu heeft problemen om de bal te vangen. Kołodziejczak is nu in balbezit. Bugnies begaat een overtreding. Bugnies krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Żebrowski met een sublieme pass. Accareddu is nu in balbezit. Accareddu geeft de bal voor. Piotrowski is nu in balbezit. Piotrowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Nuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugnies speelt de bal door. Bastiaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysel onderschept slim de pass. Gysel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Żebrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żebrowski passt de bal met de wreef. Accareddu probeert naar een medespeler te passen. Absinto rent richting de bal. Absinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - ---CZĘSTOCHOWA--- 4:0

87e minuut.
Fan is nu in balbezit. Fan geeft de bal voor. Inworp. Accareddu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żebrowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - ---CZĘSTOCHOWA--- 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Wozniki CF 37%, ---CZĘSTOCHOWA--- 63%.
Real Wozniki CF - ---CZĘSTOCHOWA--- 5:0