Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czochracze Bobra Orzeł Ptaszkowa
2018 Tactiek bbbbbb
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.6 gemiddelde waardering 41.4
adequate Schieten solid
average Passen weak
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Matuszak rent richting de bal. Pigazzi onderschept slim de pass. Miinala onderschept slim de pass. Miinala schiet op doel. Alt probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

6e minuut.
Kciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Botić verovert de bal door een tackle van achteren. Botić passt de bal met de wreef. Żero is nu in balbezit. Żero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Botić met een sublieme pass. Matuszak is nu in balbezit. Matuszak passt de bal met de wreef. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Uszalewski met de inworp. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu geeft een lange en hoge pass. Patriak controleert de bal met de borst. Patriak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pangraţiu heeft problemen om de bal te vangen. Żero rent richting de bal. Pangraţiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pangraţiu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Loncomán kopt de bal weg. Kciuk heeft problemen om de bal te vangen. Żero rent richting de bal. Żero draait met de bal, schiet en ... Alt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - Orzeł Ptaszkowa 0:1

31e minuut.
Pigazzi geeft een lange en hoge pass. Fuertes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Miinala de bal onder controle te krijgen. Miinala haalt uit met een fantastische trap. Alt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Botić bereikt de bal nog maar net als eerste. Botić passt de bal met de wreef. Żero speelt de bal door. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 49%, Orzeł Ptaszkowa 51%.
Czochracze Bobra - Orzeł Ptaszkowa 0:1

46e minuut.
Dobrinoiu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fuertes onderschept slim de pass. Celestini bereikt de bal nog maar net als eerste. Celestini met een sublieme pass. Patriak is nu in balbezit. Patriak draait met de bal, schiet en ... Knobel bokst de bal weg. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czochracze Bobra - Orzeł Ptaszkowa 1:1

51e minuut.
Botić rent richting de bal. Botić geeft een lange en hoge pass. Matuszak springt en kopt de bal. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tichy speelt de bal door. Patriak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pintori. Pintori krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Żero is nu in balbezit. Żero probeert naar een medespeler te passen. Loncomán is nu in balbezit. Miinala verovert de bal door een tackle van achteren. Miinala draait met de bal, schiet en ... Alt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - Orzeł Ptaszkowa 1:2

60e minuut.
Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Protuđer begaat een overtreding. Żero raakt geblesseerd tijdens het duel. Huerta komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pintori verovert de bal door een tackle van achteren. Pintori geeft een hoge lob. Daar is Loncomán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miinala is nu in balbezit. Miinala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Fuertes geeft een lange en hoge pass. Celestini is nu in balbezit. Celestini geeft een lange en hoge pass. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Patriak onderschept slim de pass. Patriak passt de bal met de wreef. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Uszalewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Knobel trapt de bal weg. Botić kopt de bal weg. Miinala probeert de bal aan de voet te houden. Żero is nu in balbezit. Żero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matuszak heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dobrinoiu passt de bal zonder na te denken. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta passt de bal met de wreef. Patriak rent richting de bal. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Knobel bokst de bal weg.

84e minuut.
Botić heeft problemen om de bal te vangen. Botić passt de bal zonder na te denken. Pintori probeert naar een medespeler te passen. Miinala is nu in balbezit. Miinala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pintori met de inworp. Daar is Botić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botić probeert naar een medespeler te passen. Miinala rent richting de bal. Miinala haalt uit met een fantastische trap. Alt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - Orzeł Ptaszkowa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 54%, Orzeł Ptaszkowa 46%.
Czochracze Bobra - Orzeł Ptaszkowa 1:3