Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:55
  • Competitiewedstrijd: Liga V.252 [del]
  • Stadion: KS Orzeł
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9084
Orzeł Ptaszkowa Czochracze Bobra
bbbbbb Tactiek 2018
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
21 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 40.5
solid Schieten adequate
weak Passen average
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Irazoki kopt de bal weg. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu probeert naar een medespeler te passen. Patriak is nu in balbezit. Patriak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pintori rent richting de bal. Pangraţiu begaat een overtreding. Pintori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iachetta met een snel genomen vrije trap. Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Irazoki rent richting de bal. Irazoki passt de bal in één keer door. Uszalewski rent richting de bal. Patriak is nu in balbezit. Patriak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - Czochracze Bobra 0:1

9e minuut.
Nacht rent richting de bal. Uszalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Uszalewski passt de bal in één keer door. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak draait met de bal, schiet en ... Knobel bokst de bal weg.

10e minuut.
Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu geeft de bal voor. Irazoki rent richting de bal. Patriak rent richting de bal. Patriak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sciberras speelt de bal door. Irazoki is nu in balbezit. Irazoki passt de bal in één keer door. Patriak rent richting de bal. Patriak draait met de bal, schiet en ... Knobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Chanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Loncomán onderschept slim de pass. Gorzawski onderschept slim de pass. Gorzawski haalt uit met een fantastische trap. Alt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orzeł Ptaszkowa - Czochracze Bobra 1:1

18e minuut.
Irazoki rent richting de bal. Chanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chanowski met een sublieme pass. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero draait met de bal, schiet en ... Alt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Loncomán geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pintori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Botić is nu in balbezit. Botić passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żero rent richting de bal. Żero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - Czochracze Bobra 2:1

29e minuut.
Botić verovert de bal door een tackle van achteren. Botić geeft een hoge lob. Daar is Huerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żero rent richting de bal. Żero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Botić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pangraţiu passt de bal met de wreef. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski draait met de bal, schiet en ... Knobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Irazoki met een sublieme pass. Patriak rent richting de bal. Iachetta begaat een overtreding. Patriak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Irazoki rent richting de bal. Fuertes is nu in balbezit. Irazoki onderschept slim de pass. Patriak rent richting de bal. Patriak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Huerta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pangraţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintori geeft een hoge lob. Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski draait met de bal, schiet en ... Alt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Botić speelt de bal door. Żero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sciberras. Sciberras krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Botić rent richting de bal. Tichy begaat een overtreding. Botić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matuszak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chanowski heeft problemen om de bal te vangen. Chanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Ptaszkowa 55%, Czochracze Bobra 45%.
Orzeł Ptaszkowa - Czochracze Bobra 2:1

46e minuut.
Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta geeft een hoge lob. Matuszak rent richting de bal. Matuszak geeft een hoge lob. Chanowski rent richting de bal. Alt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - Czochracze Bobra 3:1

49e minuut.
Uszalewski passt de bal zonder na te denken. Chanowski speelt de bal door. Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski draait met de bal, schiet en ... Alt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - Czochracze Bobra 4:1

50e minuut.
Pangraţiu rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pangraţiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. Knobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Knobel bokst de bal weg. Fuertes heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - Czochracze Bobra 4:2

67e minuut.
Nacht speelt de bal door. Pintori rent richting de bal. Pintori met een sublieme pass. Żero is nu in balbezit. Żero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Botić rent richting de bal. Botić probeert naar een medespeler te passen. Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - Czochracze Bobra 5:2

77e minuut.
Tichy kopt de bal weg. Botić met een sublieme pass. Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sciberras verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Botić. Sciberras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sciberras met een snel genomen vrije trap. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski passt de bal in één keer door. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Ptaszkowa 54%, Czochracze Bobra 46%.
Orzeł Ptaszkowa - Czochracze Bobra 5:2