Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:55
  • Competitiewedstrijd: Liga V.252 [del]
  • Stadion: Ergo Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 20391
TS Szczerbiec Wolbórz Real Wozniki CF
x Tactiek ez win
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 39.5
redelijk Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Nizamoğlu kopt de bal weg. Daar is Hamorský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan met een sublieme pass. Kola is nu in balbezit. Kola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bołdys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Klungelig pakt Nizamoğlu de bal. Bugnies speelt de bal door. Crişan is nu in balbezit. Crişan geeft een lange en hoge pass. Nizamoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap. Żebrowski speelt de bal door. Ninoiu heeft problemen om de bal te vangen. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Turkaz heeft problemen om de bal te vangen. Nizamoğlu rent richting de bal. Nizamoğlu passt de bal met de wreef. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lekos met de inworp. Crişan speelt de bal door. Lekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekos geeft een lange en hoge pass. Nizamoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Real Wozniki CF 1:0

25e minuut.
Kola is nu in balbezit. Kola geeft een hoge lob. Nizamoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Ninoiu probeert de bal aan de voet te houden. Bołdys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Real Wozniki CF 2:0

32e minuut.
Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinedo onderschept slim de pass. Hamorský begaat een overtreding. Hamorský krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ninoiu speelt de bal door. Lekos is nu in balbezit. Lekos geeft de bal voor. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský schiet op doel. De bal raakt de paal. Bołdys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Absinto heeft problemen om de bal te vangen. Żebrowski probeert naar een medespeler te passen. Bugnies probeert naar een medespeler te passen. Accareddu rent richting de bal. Accareddu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Szczerbiec Wolbórz 36%, Real Wozniki CF 64%.
TS Szczerbiec Wolbórz - Real Wozniki CF 2:0

47e minuut.
Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan met een sublieme pass. Lekos rent richting de bal. Lekos geeft een lange en hoge pass. Nizamoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Real Wozniki CF 3:0

48e minuut.
Gysel passt de bal met de wreef. Hamorský rent richting de bal. Bugnies tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugnies krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Opania bereikt de bal nog maar net als eerste. Opania geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crişan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lekos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ninoiu met een sublieme pass. Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski passt de bal in één keer door. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski schiet op doel. Elmering kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Real Wozniki CF 3:1

71e minuut.
Alfirović probeert naar een medespeler te passen. Accareddu rent richting de bal. Accareddu passt de bal in één keer door. Gysel rent richting de bal. Gysel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piotrowski zal de hoekschop nemen. Daar is Accareddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Absinto rent richting de bal. Absinto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Crişan speelt de bal door. Klungelig pakt Kola de bal. Kola speelt de bal door. Turkaz is nu in balbezit. Turkaz schiet op doel. Bołdys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Real Wozniki CF 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Szczerbiec Wolbórz 44%, Real Wozniki CF 56%.
TS Szczerbiec Wolbórz - Real Wozniki CF 4:1