Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Pyrki ---CZĘSTOCHOWA---
jupek Tactiek atttttttttttak
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
25 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 25.6
slecht Schieten goed
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Reagan geeft de bal voor. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Waerlop zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Waerlop moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Waerlop schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fan met een harde bal richting middenveld. Kudzia kopt de bal weg. Klungelig pakt Kotajärvi de bal. Kotajärvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dowe is nu in balbezit. Nuzzo onderschept slim de pass. Cesaroni is nu in balbezit. Nuzzo rent richting de bal. Nuzzo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jansenson heeft problemen om de bal te vangen. Kuczka rent richting de bal. Kuczka passt de bal met de wreef. Collins rent richting de bal. Collins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Fan met een harde bal richting middenveld. Martuccio kopt de bal weg. Kotajärvi rent richting de bal. Kotajärvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cesaroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuczka heeft problemen om de bal te vangen. Kuczka met een sublieme pass. Jansenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansenson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - ---CZĘSTOCHOWA--- 1:0

33e minuut.
Turtiainen is nu in balbezit. Turtiainen probeert naar een medespeler te passen. Reagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzo onderschept slim de pass. Nuzzo haalt uit met een fantastische trap. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Hollós verovert de bal door een tackle van achteren. Hollós geeft een lange en hoge pass. Nuzzo rent richting de bal. Nuzzo haalt uit met een fantastische trap. Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lamonte rent richting de bal. Lamonte passt de bal met de wreef. Jansenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansenson heeft problemen om de bal te vangen. Jansenson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kuczka onderschept slim de pass. Kuczka geeft de bal voor. Collins controleert de bal met de borst. Kuczka is nu in balbezit. Kuczka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Castellanos trapt de bal weg. Sugcang kopt de bal weg. Collins rent richting de bal. Collins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 46%, ---CZĘSTOCHOWA--- 54%.
GKS Pyrki - ---CZĘSTOCHOWA--- 1:0

46e minuut.
Nuzzo heeft problemen om de bal te vangen. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotajärvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kapka kan niet meer verder spelen.

50e minuut.
Kuczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jansenson geeft de bal voor. Lamonte speelt de bal door. Daar is Reagan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reagan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - ---CZĘSTOCHOWA--- 2:0

52e minuut.
Lamonte met de inworp. Daar is Kuczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sugcang geeft een hoge lob. Kudzia rent richting de bal. Kudzia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - ---CZĘSTOCHOWA--- 3:0

58e minuut.
Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamonte geeft een hoge lob. Kudzia kopt de bal weg. Jansenson is nu in balbezit. Jansenson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hollós is nu in balbezit. Kuczka onderschept slim de pass. Kuczka met een sublieme pass. Daar is Collins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Martuccio verovert de bal door een tackle van achteren. Martuccio passt de bal zonder na te denken. Nuzzo rent richting de bal. Nuzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - ---CZĘSTOCHOWA--- 3:1

70e minuut.
Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamonte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gorie de bal. Jansenson rent richting de bal. Jansenson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kudzia is nu in balbezit. Fan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kudzia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Collins kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Collins rent richting de bal. Collins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - ---CZĘSTOCHOWA--- 4:1

73e minuut.
Kuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jansenson de bal. Kotajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotajärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - ---CZĘSTOCHOWA--- 5:1

76e minuut.
Kotajärvi passt de bal met de wreef. Fan verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kudzia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jansenson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - ---CZĘSTOCHOWA--- 6:1

82e minuut.
Hollós rent richting de bal. Hollós geeft een lange en hoge pass. Nuzzo rent richting de bal. Nuzzo haalt uit met een fantastische trap. Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 37%, ---CZĘSTOCHOWA--- 63%.
GKS Pyrki - ---CZĘSTOCHOWA--- 6:1