Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:47
  • Competitiewedstrijd: Liga V.252 [del]
  • Stadion: KS Orzeł
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 13116
Orzeł Ptaszkowa Martini Police
bbbbbb Tactiek 1A
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 48.1
solide Schieten solide
zwak Passen solide
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Macavei de bal. Miinala rent richting de bal. Macavei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miinala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Botić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pintori met een snelle inworp. Sołtys rent richting de bal. Sołtys passt de bal in één keer door. Botić rent richting de bal. Botić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sołtys met een snelle inworp. Tulus is nu in balbezit. Tulus geeft de bal voor. Mieleszko krijgt zijn hoofd ertegen. Knobel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - Martini Police 0:1

8e minuut.
Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero onderschept slim de pass. Żero passt de bal in één keer door. Miinala is nu in balbezit. Miinala schiet op doel. Ryś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Celestini met de inworp. Botić rent richting de bal. Botić passt de bal met de wreef. Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski draait met de bal, schiet en ... Ryś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Nurhuda rent richting de bal. Nurhuda met een sublieme pass. Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko draait met de bal, schiet en ... Knobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

22e minuut.
Cangi passt de bal in één keer door. Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtys passt de bal met de wreef. Retratov rent richting de bal. Retratov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pintori onderschept slim de pass. Macavei speelt de bal door. Fuertes onderschept slim de pass. Nurhuda is nu in balbezit. Nurhuda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tulus is nu in balbezit. Tulus geeft de bal voor. Fuertes kopt de bal weg. Tulus rent richting de bal. Tulus geeft de bal voor. Knobel bokst de bal weg. Knobel met een sublieme pass. Daar is Tal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żero rent richting de bal. Miinala rent richting de bal. Miinala haalt uit met een fantastische trap. Ryś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cangi heeft problemen om de bal te vangen. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orzeł Ptaszkowa - Martini Police 1:1

32e minuut.
Pintori geeft de bal voor. Żero kopt de bal weg. Miinala is nu in balbezit. Miinala haalt uit met een fantastische trap. Ryś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Cangi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celestini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Botić is nu in balbezit. Botić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mieleszko schiet op doel. Nacht probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tulus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nurhuda kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Macavei probeert naar een medespeler te passen. Marcola is nu in balbezit. Marcola passt de bal in één keer door. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov haalt uit met een fantastische trap. Knobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Botić geeft de bal voor. Cangi geeft de bal voor. Daar is Smyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus onderschept slim de pass. Tulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - Martini Police 1:2

41e minuut.
Gorzawski is nu in balbezit. Mieleszko rent richting de bal. Gorzawski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mieleszko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Celestini rent richting de bal. Marcola onderschept slim de pass. Marcola passt de bal met de wreef. Retratov rent richting de bal. Retratov schiet op doel. Knobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - Martini Police 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Ptaszkowa 67%, Martini Police 33%.
Orzeł Ptaszkowa - Martini Police 1:3

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazzuolo komt het veld opgelopen. Cangi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Celestini met een sublieme pass. Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski haalt uit met een fantastische trap. Ryś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - Martini Police 2:3

58e minuut.
Nurhuda heeft problemen om de bal te vangen. Mazzuolo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Botić. Botić krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Nurhuda passt de bal in één keer door. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintori begaat een overtreding. Pintori krijgt een gele kaart. Retratov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Retratov met een snel genomen vrije trap. Tulus maakt een snoekduik en kopt de bal. Knobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Nacht de bal. Tulus onderschept slim de pass. Tulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - Martini Police 2:4

66e minuut.
Sołtys rent richting de bal. Renaudin is nu in balbezit. Renaudin geeft een hoge lob. Nurhuda is nu in balbezit. Nurhuda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fuertes geeft de bal voor. Inworp. Cangi met de inworp. Mieleszko is nu in balbezit. Mieleszko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - Martini Police 2:5

70e minuut.
Klungelig pakt Tulus de bal. Pintori begaat een overtreding. Tulus raakt geblesseerd tijdens het duel. Frey komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Nurhuda is nu in balbezit. Fuertes onderschept slim de pass. Fuertes geeft een hoge lob. Miinala is nu in balbezit. Miinala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Smyła geeft de bal voor. Mazzuolo controleert de bal met de borst. Iachetta geeft een lange en hoge pass. Miinala is nu in balbezit. Miinala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celestini met een snelle inworp. Nurhuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Botić verovert de bal door een tackle van achteren. Botić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Smyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Retratov. Smyła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smyła zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Żero is nu in balbezit. Żero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Ptaszkowa 59%, Martini Police 41%.
Orzeł Ptaszkowa - Martini Police 2:5