Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Juventus Turyn Czochracze Bobra
4-1-2-3 Tactiek 2018
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 38.7
excellent Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen average


5e minuut.
Andronic met een snelle inworp. Huerta is nu in balbezit. Vílchez maakt een afschuwelijke overtreding. Vílchez krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pashanov probeert de bal met de borst te controleren. Huerta rent richting de bal. Pashanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pashanov krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Uszalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak rent richting de bal. Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak onderschept slim de pass. Patriak schiet op doel. Ploompuu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Uszalewski geeft een lange en hoge pass. Fabri rent richting de bal. Fabri geeft een lange en hoge pass. Pashanov is nu in balbezit. Pashanov draait met de bal, schiet en ... Alt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Celko kopt de bal weg. Sciberras met een sublieme pass. Kciuk probeert de bal met de borst te controleren. Vílchez rent richting de bal. Vílchez haalt uit met een fantastische trap. Alt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Klungelig pakt Kciuk de bal. Andronic is nu in balbezit. Andronic speelt de bal door. Pashanov rent richting de bal. Pashanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pashanov kan de bal niet met de borst controleren. Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov passt de bal zonder na te denken. Celko is nu in balbezit. Celko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 48%, Czochracze Bobra 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Juventus Turyn - Czochracze Bobra 0:0

47e minuut.
Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri geeft de bal voor. Pashanov kopt de bal weg. Celko rent richting de bal. Celko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabri geeft een lange en hoge pass. Celko controleert de bal met de borst. Celko draait met de bal, schiet en ... Alt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Donkov geeft de bal voor. Pigazzi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durinck geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andronic krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Durinck met een snelle inworp. Celko rent richting de bal. Celko speelt de bal door. Pashanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashanov draait met de bal, schiet en ... Alt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Celko verovert de bal door een tackle van achteren. Loncomán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashanov verovert de bal door een tackle van achteren. Pashanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic probeert naar een medespeler te passen. Pashanov is nu in balbezit. Pashanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Czochracze Bobra 1:0

67e minuut.
Durinck is nu in balbezit. Durinck passt de bal met de wreef. Daar is Pashanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pashanov haalt uit met een fantastische trap. Alt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Czochracze Bobra 2:0

75e minuut.
Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez passt de bal in één keer door. Pashanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk speelt de bal door. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. Ploompuu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacInnes geeft een lange en hoge pass. Celko kopt de bal weg. Pashanov rent richting de bal. Pashanov haalt uit met een fantastische trap. Alt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Irazoki passt de bal in één keer door. Huerta rent richting de bal. Met opzet legt Durinck zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Durinck moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Durinck schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 36%, Czochracze Bobra 64%.
F.C Juventus Turyn - Czochracze Bobra 2:0