Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Pyrki Real Wozniki CF
jupek Tactiek ez win
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 42.8
weak Schieten good
adequate Passen average
weak Verdedigen average


4e minuut.
Kotajärvi probeert naar een medespeler te passen. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfirović is nu in balbezit. Jansenson verovert de bal door een tackle van achteren. Jansenson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Real Wozniki CF 1:0

8e minuut.
Lamonte met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuczka de bal. Kuczka geeft de bal voor. Jansenson maakt een snoekduik en kopt de bal. Bołdys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Real Wozniki CF 2:0

14e minuut.
Inworp. Opania met de inworp. Accareddu speelt de bal door. Klungelig pakt Złomek de bal. Złomek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović verovert de bal door een tackle van achteren. Accareddu rent richting de bal. Accareddu geeft een hoge lob. Złomek is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Złomek is nu in balbezit. Złomek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Real Wozniki CF 2:1

19e minuut.
Alfirović met een sublieme pass. Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski passt de bal met de wreef. Złomek rent richting de bal. Złomek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bugnies kopt de bal weg. Żebrowski met een sublieme pass. Daar is Dowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Accareddu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bugnies bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugnies passt de bal in één keer door. Piotrowski is nu in balbezit. Piotrowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Alfirović speelt de bal door. Reagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Złomek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kuczka is nu in balbezit. Jansenson rent richting de bal. Jansenson passt de bal in één keer door. Collins rent richting de bal. Collins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaroni is nu in balbezit. Sokolović onderschept slim de pass. Sokolović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Pyrki - Real Wozniki CF 2:2

34e minuut.
Sokolović is nu in balbezit. Sokolović passt de bal zonder na te denken. Żebrowski met een sublieme pass. Złomek is nu in balbezit. Złomek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Castellanos trapt de bal weg van het doel. Alfirović kan de bal niet met de borst controleren. Alfirović passt de bal zonder na te denken. Złomek is nu in balbezit. Złomek schiet op doel. Castellanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sokolović is nu in balbezit. Sokolović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 60%, Real Wozniki CF 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Pyrki - Real Wozniki CF 2:2

53e minuut.
Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu speelt de bal door. Klungelig pakt Złomek de bal. Złomek draait met de bal, schiet en ... Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Real Wozniki CF 2:3

63e minuut.
Accareddu geeft een lange en hoge pass. Żebrowski kopt de bal weg. Złomek is nu in balbezit. Złomek schiet op doel. Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Accareddu rent richting de bal. Kuczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczka probeert naar een medespeler te passen. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Opania geeft een hoge lob. Złomek kopt de bal weg. Klungelig pakt Cesaroni de bal. Sokolović rent richting de bal. Sokolović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Żebrowski rent richting de bal. Sokolović rent richting de bal. Żebrowski rent richting de bal. Sokolović is nu in balbezit. Sokolović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Real Wozniki CF 2:4

89e minuut.
Lamonte speelt de bal door. Opania geeft een lange en hoge pass. Kuczka probeert de bal aan de voet te houden. Sokolović rent richting de bal. Sokolović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cesaroni heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Real Wozniki CF 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 57%, Real Wozniki CF 43%.
GKS Pyrki - Real Wozniki CF 2:5